Spor
  • 31.3.2021 10:09

Fenerbahçe'de Szalai gelişmesi!

İngiliz ekibi, Fenerbahçe’de kısa sürede takımın en önemli isimlerinden olan Macar savunmacıyı yakından izliyor. Leicester, Szalai’yi Çağlar’ın yerine düşünüyor. Fenerbahçe ise kapıyı en az 25 milyon Euro’dan açacak!

Fenerbahçe’de Ozan Tufan ve Altay Bayındır’ın ardından Attila Szalai de Avrupa ekiplerinin radarına girdi. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Macar stoper, Leicester tarafından yakın takibe alındı. Mavi-Beyazlılar’ın, Szalai’nin Macaristan’ın Polonya ile oynadığı maça gözlemci gönderdiği kaydedildi. Szalai’nin Fenerbahçe’deki performansının da takip edileceği kaydedildi.

 3 özelliği ön planda

Leicester’ın stoper hattında Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Wesley Fofana ve emektar kaptan Wes Morgan bulunuyor. Son dönemde 3’lü savunmayı tercih eden Brendan Rodgers, zaman zaman orta saha oyuncularını savunmaya çekmek zorunda kaldı. Milli yıldızımız Çağlar Söyüncü’nün takımdan ayrılma ihtimali de belirince, Leicester transferde önceliği stopere verdi. Attila Szalai’nin de en önemli adaylardan biri olduğu, sol ayağını kullanması, fizik gücü ve oyun kurma becerisiyle ön plana çıktığı vurgulandı. Listede Lens’in 20 yaşındaki savunmacısı Loic Bade’nin de bulunduğu kaydedildi.

 

Güncellenme Tarihi : 31.3.2021 10:13

İLGİLİ HABERLER