Spor
  • 11.10.2008 12:02

FENERBAHÇE'DE TABATA SESLERİ!

F.Bahçe'de herkes, başta ön libero olmak üzere forvet, sağ kanat ve kaleye transfer yapılmasını beklerken, yönetim sürpriz bir hamleyle ikinci Alex için kolları sıvadı. Bu isim, Gaziantepspor'un süper sambacısı Rodrigo Barbosa Tabata oldu.
Alex'in sakatlığı nedeniyle oynamadığı Kayserispor maçında takımın üç pas bile yapamadığını gören ve Emre'nin de beyin görevi üstlenemeyeceğinin farkına varan yönetim bu bölgeye takviye yapmaya karar verdi. Ara transferde yurt dışından kaliteli futbolcu almanın zor olması nedeniyle çözümü Türkiye'de arayan F.Bahçe, Alex ve Maldonado'nun yakın arkadaşı olan G.Antepli Tabata'yı gözüne kestirdi. Tabata konusunda teknik direktör Aragones'in de olumlu görüş bildirdiği kaydedildi.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde karşılaştığı Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'a, "Tabata'yı bize satın, karşılığında size futbolcu ve para verelim. Bu konuyu şimdilik düşünün, cevabınızı daha sonra vereirsiniz" dediği öğrenildi. Kızıl'ın bu teklif karşısında kısa bir şaşkınlık yaşadıktan sonra "Bilemiyorum, çok ani bir teklif oldu. Biz Tabata'dan uzun süre faydalanmayı düşünüyorduk" karşılığını verdi. Sezon başında G.Antepspor ile üç yıllık sözleşme imzalayan 28 yaşındaki Tabata, üstün performansıyla kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti. Tabata, Brezilya'nın Santos kulübünde, büyük prestij olarak görülen 10 numaralı formayı giyiyordu.

FOTOMAÇ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER