Spor
  • 29.10.2021 10:30

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi sesleri yükseliyor!

Son dönemde golcü sıkıntısı çeken Fenerbahçe'de Vedat Muriqi için sıcak saatler yaşanıyor. Vedat Muriqi'nin eşi Edibe Muriqi yaptığı paylaşımla transfer dedikodularını alevlendirdi.

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio forması giyen Vedat Muriqi'nin ismi, son dönemlerde ciddi şekilde golcü sıkıntısı çeken Fenerbahçe ile anılmaya devam ediyor.

İtalya macerasında beklentilerin altında kalan ve ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye geri dönmeye sıcak baktığı konuşulan Kosovalo futbolcunun eşi Edibe Muriqi, çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

Edibe Muriqi, televizyonda yayınlanan, eşi Vedat Muriqi'nin Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberin fotoğrafını paylaştı. Edibe Muriqi söz konusu paylaşımına ayrıca Orhan Ölmez'in Hayallerim isimli eserini ekledi.

İSTANBUL'A DÖNMEK İSTİYORLAR

Lazio'da Immobile'nin performansı ve kendi formsuzluğu nedeniyle ikinci planda kalan Vedat Muriqi'nin teknik direktör Maurizio Sarri'nin desteğine rağmen ayrılığı kafasına koyduğu belirtiliyor.

27 yaşındaki golcünün ilk tercihinin eski takımı Fenerbahçe olduğu ve ailesinin de tekrar İstanbul'da yaşamayı çok istediği kaydediliyor. Sarı-Lacivertlilerin devre arasında Vedat Muriqi için İtalyan kulübüne kiralama teklifinde bulunacağı da öne sürülüyor.

Son Dakika: Fenerbahçede Vedat Muriqi sesleri yükseliyor Eşinin paylaşımı transfer ateşini yaktı...

Güncellenme Tarihi : 29.10.2021 10:31

İLGİLİ HABERLER