Spor
  • 17.8.2019 21:37

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer çalımı

Fenerbahçe'den yıldız golcüye teklif! Beşiktaş da istemişti...

Spor Toto Süper Lig'in 2019-20 sezonuna mutlak şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Fenerbahçe, bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak İngiltere Championship takımlarından Huddersfield'da forma giyen Danimarkalı savunmacı Zanka'yı kadrosuna katan sarı lacivertliler, henüz transferi bitirmiş değil...Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek için alternatifli bir takım kurmak isteyen Fenerbahçe; stoper, sol bek, 6 numara ve forvet transferi yapmak istiyor.

Başkan Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada, transferin son gününe kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirtmişti.Finansal Fair Play sebebiyle adımlarını temkinli atan sarı lacivertliler, bonservis bedeli ödememenin hesaplarını yapıyor.

Vedat Muriç, Garry Rodrigues, Max Kruse gibi hücumcuları kadrosuna katan Fenerbahçe'nin, Khouma Babacar için de teklif yaptığı belirtildi. İtalyan medyasından Calcio Mercato'nun iddiasına göre; Beşiktaş'ın da istediği 26 yaşındaki forvet Lecce'nin teklifini reddetti.

Bunun üzerine Fenerbahçe de devreye girdi ve Babacar'ı kiralamak için Sassuolo'ya teklif yaptı. Senegalli forvet geçen sezonun başında Fiorentina'dan Sassuolo'ya 7 milyon euroluk bedelle transfer olmuştu.

Babacar geçen sezon da Beşiktaş'ın radarına girmişti.

 


 

Güncellenme Tarihi : 17.8.2019 21:40

İLGİLİ HABERLER