Spor
  • 18.8.2022 12:28

Fenerbahçe'den çifte transfer bombası!

Transfer sezonunun hızlı takımlarından olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda hamlelerini yapmaya devam ediyor. Hücum hattını güçlendirmek için hamle yapan yönetim, iki forveti birden bitiriyor. İki transferi bitirmeye çok yakın olan Fenerbahçe iki yıldızı da İstanbul'a getirecek. Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte transfer sezonunun en hızlı takımı olan Fenerbahçe, iki transferi daha bitirmeye yakın olan yönetim hamlesini yapıyor.

Bu sezon Lincoln, Bruma, Emre Mor, Joshua King, Arao, Gustavo Henrique, Joao Pedro, Luan Peres, Ezgjan Alioski, Tiago Çukur, İrfan Can Eğribayat transferlerini yaptı.Hücum yollarında daha etkili olmak adına forvet transfer isteyen Jorge Jesus'a yönetimden müjde geldi. Sarı-lacivertli yönetim iki forveti birden ikna ederek transferleri duyurmaya hazırlanıyor.

FENERBAHÇE, MAXI GOMEZ VE SÖRLOTH'TA MUTLU SONA YAKIN

Kadrosuna forvet takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, Maxi Gomez ve Alexander Sörloth transferinde önemli mesafe aldı.İki oyuncuyu sarılacivertli formayı giyme konusunda ikna etmeyi başaran sarı-lacivertliler, kulüpler bazında pazarlıklarını sürdürüyor.Fenerbahçe'nin kurmayları oyuncularla yaptıkları görüşmelerde 'win-win' mottosuyla hareket edip transferin bir ayağını çözmeyi başardı.

'BİZİM TAKIMDA AMACINA ULAŞIRSIN'

Dünya Kupası'na formda gitmek isteyen Maxi Gomez, bu yüzden daha fazla ve düzenli oynayabileceği bir takıma transfer planlıyordu.

Sarı-lacivertliler, Uruguaylı yıldızın hassasiyetine vurgu yapıp, "Bizim takımda istediğin süreyi alıp, amacına ulaşabilirsin. Sonuç olarak hem sen hem de kulübümüz bu işten karlı çıkmış olur" diyerek 26 yaşındaki futbolcunun teklifi kabul etmesini sağladı.

'SÜPER LİG'I YAKINDAN TANIYORSUN'

Aynı telkin Alexander Sörloth için de yapıldı. Trabzonspor'da yakaladığı müthiş çıkış sonrası Leipzig'e giden Norveçli yıldız, kariyerinin son bölümünde beklentilerin çok gerisinde kaldı.Bundesliga ve La Liga'da Trabzonspor'daki başarılı günlerini aratan 1995 doğumlu forvete Süper Lig'i yakından tanıyan bir oyuncu olarak Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda tekrar çıkış yakalayabileceği belirtildi.


GÖZDEN DÜŞTÜ 4.SIRAYA İNDİ!

Türkiye macerasına 2019/20 sezonunda Trabzonspor'da başlayan Sörloth, bordo-mavili takımla attığı 33 gol sonrası rekor ücretle Alman kulübü Leipzig'in yolunu tuttu. Bundesliga'da 29 lig maçında 5 gol atabilen Norveçli golcü başarısız bir sezon geçirdi.Geçtiğimiz sezon Real Sociedad'a kiralanan 26 yaşındaki futbolcu, bu kez de La Liga'da etkisizliğini sürdürdü ve sadece 4 gol kaydetti. Bu sene yeniden Leipzig'e dönen Sörloth takımda Werner, Andre Silva ve Poulsen'in ardından 4. santrfor konumuna düştü.

EJESUS'TAN İRFAN CAN KAHVECİ VE ALİOSKİ AÇIKLAMASI

F.Bahçe Teknik Direktörü Jesus, kritik maç öncesi takımıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Portekizli çalıştırıcının satır başları şöyle: "Zor bir maç bizi bekliyoruz. Rakibimiz, Slovacko'dan daha güçlü. Austria Wien, Avrupa'da prestiji olan bir takım. İstanbul'daki maça en iyi avantajla dönmek istiyoruz. Alioski hiç resmi maç oynamadı. İrfan ve Mert uzun süreli sakatlıklardan çıktılar."

Güncellenme Tarihi : 18.8.2022 12:32

İLGİLİ HABERLER