Spor
  • 21.3.2020 15:26

Fenerbahçe'den çok sürpriz teknik adam

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör adayı Hüseyin Eroğlu!Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, henüz herhangi bir isimle resmen anlaşmaya varabilmiş değil.

Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu, Yalçın Koşukavak, Erol Bulut ve Aykut Kocaman gibi yerli çalıştırıcılarla adı anılan sarı lacivertli ekipten beklenmedik bir hamle geldi.

Ali Koç yönetimi taraftarı aradığı teknik direktörü TFF 1. Lig'de buldu ve taraftarlarını şaşırttı.Süper Lig’de gelecek sezonun planlarını yapmaya başlayan Fenerbahçe, teknik ekip konusunda İzmirli isimleri gündemine aldı.Geçen hafta Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak’a sunduğu futbol yapılanmasının içinde olması teklifi, tekrar görüşülmek üzere sezon sonuna ertelenen sarı-lacivertliler, şimdi de Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’na kanca attı.

Fenerbahçe Yönetimi, altyapı ve A takım arasında köprü vazifesi görecek bir antrenör arayışına girerken Hüseyin Eroğlu’nun ismi ağırlık kazandı. Deneyimli çalıştırıcıya dolaylı yoldan teklif geldiği öğrenildi.Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü gibi ülkemizi Avrupa’da temsil eden yıldız oyuncuları Altınordu’da vitrine çıkaran teknik direktör Hüseyin Eroğlu, İzmir temsilcini 2012-13’te 3’üncü Lig’de, 2013-14’te 2’nci Lig’de şampiyon yaparak 1’inci Lig’e taşıdı.

Güncellenme Tarihi : 21.3.2020 15:28

İLGİLİ HABERLER