Spor
  • 29.6.2018 01:00

Fenerbahçe'den flaş transfer!

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği hız kazandı.

Arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan İngiliz futbolcu Jack Wilshere'in İstanbul'a getirildiği ortaya çıktı. Teknik direktör Phillip Cocu'yu Hollanda'dan getiren Koç Grubu'na ait özel uçağın önce Londra'dan Wilshere'i aldığı sonrasında Einthoven Havalimanı'na indiği ve buradan Cocu ile ailesini aldığı belirlendi.

JACK WİLSHERE BASIN MENSUPLARINDAN SAKLANDI

26 yaşındaki yıldız oyuncunun dün geldiği Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan basın mensuplarına gösterilmemek için Cocu ile çıkarılmadığı sonrasında başka bir araç ile otele götürüldüğü öğrenildi.

Divan Oteli'nde konakladığı tahmin edilen Wilshere'in bugün stadı ve tesisleri gezdiği sonrasında ise ev baktığı ifade edildi.

Sportif direktör Damien Comolli'nin anlaşmaya vardığı İngiliz futbolcunun transferinin bir kaç güne kadar resmen açıklanması bekleniyor.

WİLSHERE KİMDİR?

Jack Wilshere, 01 Ocak 1992 tarihinde İngiltere'nin Stevenage kentinde dünyaya gelmiştir.

Futbola 2001 yılında Luton Town'da başlayan Wilshere, çok geçmeden Arsenal takımına transfer olmuştur. 2001 yılından 2008 yılına kadar Arsenal'in altyapısında forma giyen oyuncu, 2010 itibariyle Bolton'a kiralık olarak gönderilmiştir.

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Yarım sezonluk kiralık sürecinin ardından Jack Wilshere, 6 sezonluk Arsenal kariyeri yaşamıştır. 2016 yılında Bournemouth'a kiralık olarak giden genç futbolcu, 2017 yılında yeniden döndüğü Arsenal'da 2 sezon geçirmiş ve ardından sözleşmesi yenilenmeyerek serbest kalmıştır.

Orta saha ve on numara mevkisinde forma giyen Jack Wilshere, sol ayağına hakimdir.

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.6.2018 22:20

İLGİLİ HABERLER