Spor
  • 14.8.2020 09:20

Fenerbahçe'den gece yarısı Jose Sosa harekatı!.. İşlem tamam

Gece yarısı bombası patladı! Fenerbahçe'ye yazılan Jose Sosa...Trabzonspor, sözleşmesi biten oyunculardan Jose Sosa'ya son teklifini iletmiş; 35 yaşındaki futbolcunun teklife sessiz kalması, menajerinin oyuncusunu İstanbul kulüplerine önermesi sonrası işler bir hayli karışmıştı.

GECE YARISI BOMBASI

Gece yarısı ise Jose Sosa transferiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı ve Ibiza'da tatilde olan yıldız futbolcuyla büyük ölçüde anlaşmaya varıldı.

İŞTE JOSE SOSA TRANSFERİNDE YAŞANANLAR

1- Trabzonspor yönetimi pandemi öncesi 2 milyon 250 bin euro önerdi. Jose Sosa sezon sonunu işaret ederek bu teklifi kabul etmedi.

2- Pandemi sonrası teklif 1 milyon 750 bin euro'ya düşürüldü. Sosa bu kez ilk teklif üzerinden görüşmelerin sürmesini istedi.

3- Trabzonspor yönetimi eski teklifin geçerli olmadığını iletti.

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE VE GALATASARAY

4- Bu gelişme üzerine menajeri İstanbul kulüpleriyle masaya oturdu. Sosa, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildi.

5- Sosa'nın menajeri oyuncuya İstanbul takımlarının tekliflerini iletti. İçlerinde en ciddi teklifleri Fenerbahçe ve Beşiktaş yaptı. Bu teklifler 1.5 milyon euro civarındaydı. Galatasaray bu transfere yanaşmadı.

2.5 MİLYON EURO İSTEDİ AMA

6- Sosa ilk etapta 2.5 milyon euro civarı bir rakam istedi. Beşiktaş rakamı daha da yukarı çekemeyeceğini iletti. Fenerbahçeli yetkililer de bu rakama çıkamayacaklarını ilettiler.

7- Emre Belözoğlu'nun da Jose Sosa ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenilirken dün akşamki görüşme trafiği sonucu bu rakam 2 milyon euro civarına geldi.

PRENSİPTE ANLAŞMA TAMAM

8- Menajer Flavio Bilardo durumu oyuncusuyla paylaştı. İddiaya göre kariyerini İstanbul'da sürdürmeye sıcak bakan Jose Sosa, bu teklife 'tamam' dedi.

IBIZA'DAN İSTANBUL'A

İbiza'da tatilde bulunan Arjantinli yıldızın birkaç gün içinde İstanbul'a gelip resmi imzayı atacağı iddia edildi.

Son pürüzlerin giderilmesi sonrası Jose Sosa'nın önümüzdeki hafta içi sağlık kontrolünden geçerek Topuk Yaylası'ndaki kampa katılması bekleniyor.

SÖZLEŞME SÜRESİ NET DEĞİL

Sözleşme süresinin 1+1 yıl mı yoksa 2 yıl mı olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Güncellenme Tarihi : 14.8.2020 09:25

İLGİLİ HABERLER