Spor
  • 17.6.2014 09:24

Fenerbahçe'den Gökhan Töre atağı

Milli oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, Rubin Kazan'a son teklifini sundu: 2 milyon Euro artı Krasiç...

Fenerbahçe’de yerli operasyonu devam ediyor... Diego transferinin ardından yeni bombalar patlatmaya hazırlanan Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Rubin Kazan’da olan Gökhan Töre için tekrar harekete geçti. Siyah-Beyazlılar 7.5 milyon Euro’ya karşılık satın alma opsiyonuna sahip olduğu oyuncudan vazgeçerken, Fenerbahçe, 22 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamayı planlıyor. Bu transferde şartları zorlayacak olan Şampiyon, Kazan’a 2 milyon Euro bonservis bedeliyle birlikte Krasiç’i önerecek. A Milli Takım forması giyen yıldız futbolcunun da Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Fikri değişti!

Saha dışındaki birçok olayla gündeme gelen ve eleştiri oklarının hedefinde olan Gökhan, yaşadıklarının ardından kariyerine Avrupa’da devam etme kararı almıştı. Ancak genç futbolcu, yurt dışından beklediği teklifleri almazken, menaceri Ahmet Bulut da, bu konuyla ilgili konuştu. Gökhan’ın, Rusya’ya dönmeyeceğini belirten Bulut, “Tüm teklifleri değerlendireceğiz” ifadesini kullandı.

(Fanatik)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:07

İLGİLİ HABERLER