Fenerbahçe Kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yapılan Dinamo Kiev maçında Migros ve Maraton tribünlerinde çekim yapan kişilerle ilgili haberler üzerine bugün bir açıklama yaptı.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Dinamo Kiev maçında ek güvenlik tedbirlerinin uygulamaya sokulduğu belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:
"Tribünde istenmeyen olayların yaşanmaması adına, özel kameralarla donatılan güvenlik personeli tribünlerde güvenlik amaçlı çekimler yaptı. Olası bir tatsızlığı çıkaracak kişi ya da grupların tespit edilmesi amacıyla yapılan uygulama, UEFA yetkilileri tarafından da beğenildi ve onaylandı. Bu uygulamalar bundan sonra sahamızda oynanacak tüm karşılaşmalarda da aynen devam edecek ve olay çıkarmak isteyen ya da çıkaranlar tespit edilerek emniyete bildirilecek ve stada girişleri engellenecektir."
Açıklamada ayrıca, Dinamo Kiev maçına Ankara ve İzmir’den iki otobüs ile gelen kişilerin tribünde olay çıkarmak için yer aldığı ileri sürülerek, şöyle denildi:
"Ankara ve İzmir’den iki otobüs ile gelen ve tribünde olay çıkarmak amacıyla yer alan kişiler de gerek alınan önlemler, gerekse taraftarımızın sağduyulu davranışları nedeniyle bu kötü emellerine ulaşamamışlardır. Bundan sonra da Fenerbahçe yönetimi ve büyük Fenerbahçe taraftarı, işbirliği ile stadyumumuzda tatsız olaylar yaşanmasına izin vermeyecektir."
FENERBAHÇE'DEN 'GÜVENLİK' AÇIKLAMASI

Hızlı Özet
“Fenerbahçe Kulübü, Avrupa Sampiyonlar Ligi’nde yapilan Dinamo Kiev maçinda Migros ve Maraton tribünlerinde çekim yapan kisilerle ilgili haberler üzerine bugün bir açiklama yapti.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Lukaku, 90. dakikada yenilen gol sonrası o ismi fırçaladı: Neden orta yaptırıyorsun?
Lukaku'nun son dakikada yenilen golün ardından takım arkadaşı Brown'a tepkisi dikkat çekti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Liverpool korkusu başladı.. 8-0 olur mu
Geçen hafta Aston Villa'dan 6 gol yiyen, bu hafta ise Slavia Prag'ı bile 2-0 öne geçmesine rağmen yenemeyen Fenerbahçe için 18 yıl sonra katıldığı Şampiyonlar Ligi cehenneme dönmeye başladı. Sarı-lacivertliler 15 gün sonra Liverpool'u konuk edecek. Beşiktaşlılar ise kendilerinin 8-0'lık tarihi rekorunun İsmail Kartal'ın takımı tarafından kırılacağına inanıyor.

12 ortanın sadece 1'i Fenerbahçelilere gitti
Slavia Prag karşısında Vedat Muriqi ve Romelu Lukaku gibi iki dev kuleyi sırayla sahaya süren Fenerbahçe, 90 dakika boyunca kanatları unuttu.

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de Ake şoku
Fenerbahçe'nin Hollandalı savunmacısı Nathan Ake, Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag ile oynanan maçta sakatlanarak oyuna devam edemedi.