Spor
  • 30.1.2021 11:30

Fenerbahçe'den İrfan Can transferi için 11 milyon + Deniz Türüç teklifi!

Ara transfer dönemi 1 Şubat'ta sona eriyor. Transfer haberleri de peş peşe gelmeye geliyor. Fenerbahçe, İrfan Can transferi için son bir atak daha yaptı. G.Saray’dan sonra Fenerbahçe dün soluğu Başakşehir’de aldı.

Başkan Koç, Gümüşdağ’a İrfan Can için 10 milyon Euro, Deniz Türüç (bonservisiyle) ve 1 milyon Euro da şampiyonluk bonusu teklif etti. Transferi gündemde olan İrfan Can Kahveci hakkında konuşan Fatih Terim, İrfan Can Kahveci'nin de Galatasaray'a transfer olmak istediğini belirtirken her şeyin para ve ilişki olmadığını birkaç gün içinde fırsat transferlerinin olabileceğini vurguladı.

Deniz Türüç için Kayserispor'a 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Fenerbahçe, böylece milli oluncu için toplam 14 milyon euroluk bir teklif yapmış oldu.

Galatasaray da İrfan Can transferi için son teklifini yapacak.

Ara transfer dönemine sayılı günler kalırken takımlar son dakika transfer haberlerini açıklamaya devam ediyor. Galatasaray ve Fenerbahçe, İrfan Can için son tekliflerini yapacak. İşte İrfan Can transferiyle ilgili son dakika detayları...

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe ile yaptıkları görüşme sonrası şu açıklamayı yaptı: "Fenerbahçe teklifini sundu, biz teklifimizi sunduk. Tekrar görüşmek üzere ayrıldık. En yakın zamanda bir daha görüşeceğiz. G.Saray en son teklifinin üzerine yeni bir teklif yapmadı. Galatasaray da Fenerbahçe de İrfan Can'ı çok istiyor."


 

Güncellenme Tarihi : 30.1.2021 11:34

İLGİLİ HABERLER