Spor
  • 30.1.2022 10:15

Fenerbahçe'den Löw'e sınırsız kredi

Yeni sezon için teknik direktör arayan Fenerbahçe’de Joachim Löw ismi ağırlık kazanıyor. Alman çalıştırıcı liderliğinde sabırla adımlar atılacak, sonuç alma baskısı olmayacak.

Fenerbahçe’de gelecek sezona yönelik teknik direktör arayışlarında Joachim Löw ismi ağırlık kazandı. Başkan Ali Koç’un listesinde ilk sırada yer alan deneyimli teknik adam ile görüşmeler olumlu ilerliyor. Devre arasında takım devralmak istemeyen Alman çalıştırıcıya gelecek sezona yönelik teklif yapıldı.

Bu çerçevede teklifi değerlendiren Löw, sarı-lacivertliler ile masaya oturdu. Olumlu giden görüşmelerin resmiyet kazanması halinde yönetim önceki dönemlerde yapılan hatalara düşmeyecek.

 

Fenerbahçe den Joachim Löw e sınırsız kredi #1

 

SONUÇ ALMA BASKISI YÜKLENMEYECEK

Şampiyonluk her şekilde ilk hedef olsa da orta vadeli bir plan da söz konusu olacak. Önceki teknik direktörler ligde sonuçlar gelmediği için gönderilmişti.

Ancak Joachim Löw ile hem yarışmacı hem de gelişime yönelik bir hedef söz konusu. Löw liderliğinde sabırla adımlar atılacak ve ünlü çalıştırıcıya birden sonuç alma baskısı yüklenmeyecek. Ayrıca altyapı ile ilgili de Löw yetkili olacak. Bu sayede yıllardır hedeflenen altyapı ve A takımın yakınlaşması da sağlanacak.

YERLİ YARDIMCISI OLACAK

Fenerbahçe’de Joachim Löw döneminin başlaması halinde nasıl bir teknik ekip kurulacağı da merak konusu.

62 yaşındaki Löw’ün kendi ekibinin yanısıra kendisinin onay vereceği ve ligi iyi bilen tecrübeli bir yerli yardımcı antrenörün de yanında olacağı kaydedildi. Bu sayede geçiş sürecinin daha kısa sürmesi hedefleniyor.

 

Fenerbahçe den Joachim Löw e sınırsız kredi #3

 

LÖW OLMAZSA JORGE JESUS

Öte yandan Joachim Löw’de bir aksilik çıkması halinde B planı da hazırlandı. Löw ile görüşmeler olumlu ilerlese de her ihtimal masada tutuluyor.

Hürriyet’in haberine göre; görüşmelerin tıkanması ya da pürüz çıkması durumunda Portekizli Jorge Jesus ismi düşünülüyor. Bu isim dışında ayrıca farklı alternatiflerin de söz konusu olduğu öğrenildi.

 

Fenerbahçe den Joachim Löw e sınırsız kredi #4

 


 

Güncellenme Tarihi : 30.1.2022 10:17

İLGİLİ HABERLER