Spor
  • 1.4.2021 12:36

Fenerbahçe'den Moussa Marega atağı

Erol Bulut'un ayrılığı sonrası takımı Emre Belözoğlu'na emanet eden Fenerbahçe, bir yandan şampiyonluk yarışını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın yaz transfer dönemindeki ilk hedefi forvet bölgesi olacak. Samatta, Cisse, Thiam ve Ademi'den beklediği katkıyı alamayan Kanarya, yıldız bir golcü alacak. Portekiz basınının iddiasına göre Fenerbahçe'nin listesindeki ilk isim Moussa Marega. Kontratı haziran ayında bitecek olan Malili, Porto ile sözleşme uzatmayacak ve Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor. İşte detaylar...

Sabah Spor - Dış Haber! Son dakika... Süper Lig'de üçüncü sırada yer alan ve ezeli rakipleriyle şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, yeni sezonun planlamasını da yapmaya devam ediyor. Erol Bulut'u gönderdikten sonra Emre Belözoğlu ile yola devam etme kararı alan sarı-lacivertlilerin transfer listesi de şekilleniyor. Sezon başında Cisse, Thiam, Samatta ve Ademi'yi kadrosuna katan Kanarya, 4 golcüden de tam olarak verim alamadı. Forvet hattını yeni yıl için yenilemeyi planlayan Fenerbahçe'de ilk aday Marega.

YENİDEN FENERBAHÇE'NİN LİSTESİNDE

Portekiz basınından Abola'nın haberine göre Marega yeniden Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi. Portekiz temsilcisi Porto ile olan kontratı haziran ayında bitecek olan Malili golcü, takımıyla sözleşme yenilemeyi düşünmüyor.

29 yaşındaki forvet için sarı-lacivertli takımın ısrarı devam ediyor ve Marega da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor. Haberin detaylarında deneyimli yıldızın İstanbul'un yolunu tutabileceği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 1.4.2021 12:37

İLGİLİ HABERLER