Spor
  • 4.7.2009 03:22

FENERBAHÇE'DEN MÜTHİŞ TRANSFER ATAĞI...

Kanarya’nın çalıştırıcısı, Başkan Yıldırım’dan İspanyol yıldızın alınmasını istedi. Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki Morientes’le temasa geçildi.

Yabancı ön libero arayışlarında Poulsen'in nihai kararını bekleyen Fenerbahçe yönetimi, yıldız transferi için düğmeye bastı. Teknik Direktör Christoph Daum'un, Başkan Aziz Yıldırım’dan Valencia’da oynayan Fernando Morientes’i istediği ortaya çıktı. fifa.com başta olmak üzere dün İspanyol ve Alman medyasında çıkan haberlere göre Daum, Valencia ile sözleşmesi sona veren ve bonservisi elinde olan 33 yaşındaki yıldız golcünün alınmasını talep etti, Başkan Aziz Yıldırım da bu transfere onay verdi.

FULHAM DA TALİP

Başkan Yıldırım’ın isteğiyle temaslara başlayan Asbaşkan Ali Koç, İspanyol yıldızın menajeri Gines Carvaja ile temaslara başladı. Daha önce Real Madrid, Monaco ve Liverpool forması giyen Morientes, Zigic ve David Villa nedeniyle geçen sezon Valencia’da yeteri kadar şans bulamazken, yeni sezon için kulüp arayışında. Fulham’ın da talip olduğu yıldız oyuncu Kanarya’ya çok yakın.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:28

İLGİLİ HABERLER