Spor
  • 11.3.2021 00:00

Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi operasyonu! Belözoğlu, yıldız golcü için harekete geçti...

KAYNAK : MİLLİYET

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi... Sarı Lacivertliler'de sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Devler Ligi'nde direkt katılım hakkı elde etmenin hesapları yapılırken diğer yandan da gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalar sürüyor.

YARIŞTAN KOPMADI

YARIŞTAN KOPMADI

Spor Toto Süper Lig'de inişli çıkışlı form grafiğine rağmen ezeli rakipleriyle şampiyonluk yarışının içinde yer alan Fenerbahçe'de bir yandan transfer çalışmaları gerçekleştiriliyor.

KADROYA TAKVİYE

KADROYA TAKVİYE

Sezon başında 18 yeni transfer yaparak takımı adeta baştan kuran Fenerbahçe, devre arasında Mesut Özil, İrfan Can Kahvevi, Osayi Samuel ve Szalai gibi isimleri kadroya dahil etmişti.

4 HÜCUMCU TRANSFERİ...

4 HÜCUMCU TRANSFERİ...

Sezon başında hücum bölgesine de takviyeler gerçekleştiren Sarı Lacivertliler, Kemal Ademi, Samatta, Thiam ve Cisse'yi renklerine bağlamıştı.

UZAĞINDA KALDILAR

UZAĞINDA KALDILAR

Galatasaray'da Mostafa Mohammed ve Beşiktaş'ta Aboubakar ile Cyle Larin'in performansına oranla Fenerbahçe'nin forvetleri bu sezon beklenenin uzağında kaldı.

OPERASYONA BAŞLADI

OPERASYONA BAŞLADI

Şampiyon olunması halinde Şampiyonlar Ligi arenasında takımı sırtlayabilecek bir forvet için girişimlerini hızlandıran Sarı Lacivertlilerde Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun listesindeki 2 isim ortaya çıktı.

İLK HEDEF DZEKO

İLK HEDEF DZEKO!

Hücum bölgesine yapılan transferlerden istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de yaz transfer dönemindeki ilk hedefin tecrübeli futbolcu Edin Dzeko olduğu ortaya çıktı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bugüne kadar formasını giydiği tüm takımlarda kalitesini ispat eden ve golleriyle taraftarları kendisine hayran bırakan 34 yaşındaki Dzeko için Fenerbahçe'de harekat başladı.

18 MAÇTA 7 GOL...

18 MAÇTA 7 GOL...

İtalya Serie A ekiplerinden Roma forması giyen Bosnalı oyuncu, bu sezon çıktığı 18 lig karşılaşmasında 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

PLASE DE BELLİ

PLASE DE BELLİ

Roma ile 2022 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan futbolcu için şartları zorlayacak olan Fenerbahçe, oyuncuyu kadrosuna katmanın hesaplarını yaparken bir diğer hedef de ortaya çıktı.İlk hedef olarak Edin Dzeko'yu belirleyen Fenerbahçe, bu transferin gerçekleşmemesi halinde Belçikalı futbolcu Batshuayi'ye yönelecek.

İKİNCİ HEDEF O

İKİNCİ HEDEF O!

İlk hedef olarak Edin Dzeko'yu belirleyen Fenerbahçe, bu transferin gerçekleşmemesi halinde Belçikalı futbolcu Batshuayi'ye yönelecek.

KİRALIK OLARAK...

KİRALIK OLARAK...

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin bonservisini elinde bulundurduğu 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Crystal Palace'ta kiralık olarak forma giyiyor.

18 MAÇTA SADECE...

18 MAÇTA SADECE...

İngiltere'de bu sezon çıktığı 18 maçta sadece 1 gol atma başarısı gösteren futbolcu için Chelsea kulübünün bonservisiyle transferine sıcak baktığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 11.3.2021 01:42

İLGİLİ HABERLER