Spor
  • 29.8.2011 14:16

FENERBAHÇE'DEN TARAFTARLARINA TEŞEKKÜR

İSTANBUL (A.A) - Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, taraftarın desteğini ve kulübü sahiplenmesini, Fair Play ruhu çerçevesinde sürdürmesinin ve camianın farkını göstermeye devam etmesinin beklendiği belirtilerek, şöyle denildi:
''Yaşamakta olduğumuz süreçte en büyük gücümüz büyük Fenerbahçe taraftarıdır. Bugüne dek kulübümüze faks, e-mail ve telefon mesajları ile desteğini ileten, kulübüne destek için Fenerium mağazalarımıza rekor cirolar yaptıran, taraftar kartı 1 milyon rakamına doğru hızla koşturan, yeri geldiğinde sokağa çıkıp demokratik kurallar çerçevesinde tepkisini gösteren, formasını üzerinden çıkarmayan, evine iş yerine bayrağını asan, bizlere ne kadar büyük bir aile ne kadar büyük bir güç olduğumuzu hissettiren büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederiz.
12. Adam'ın bu eşi benzeri görülmemiş desteğini, kulübünü sahiplenmesini Fair Play ruhu çerçevesinde sürdürmesini ve camiamızın farkını göstermeye devam etmesini bekliyoruz. Teşekkürler 12 numara.''
UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesinin ardından yaşanacak gelir kaybı nedeniyle kulübe, Fenerium ürünleri ve taraftar kart satın alarak büyük destek veren taraftarlar, 4 Eylül Pazar günü ''1 günde 1 milyon'' kampanyası düzenleyecek.
Fenerbahçeli taraftar oluşumu ''12 Numara'', internetteki ''www.12numara.org'' adresli web sitesinde yaptığı duyuruda taraftarları alışveriş için pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın altındaki maraton Fenerium mağazasına davet etti.
Kadıköy'de derbi maç günü maraton Fenerium mağazasının 650 bin lira ile rekor ciro yaptığı hatırlatılan davette, ''Kötü demeye dilimizin varmadığı bu zor günlerde kendi rekorumuzu kendimizin kırması için 1 milyon liralık alışveriş çağrısı yapmış bulunmaktayız. Maraton Fenerium mağazası 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 28 Ağustos-04 Eylül 2011 tarihleri arasında Fenerium'dan alışveriş yapacak tüm taraftarlarımıza ve derneklerimize A takım, formalar ve yeni sezon hariç, kasada bütün ürünlerde yüzde 25 indirim uygulanacaktır'' denildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER