Spor
  • 27.7.2009 17:01

FENERBAHÇE'DEN "TRANSFER" VE SARAN AÇIKLAMASI

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü, medyada yer alan çok sayıda transfer haberinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Necati Ateş, Halil Altıntop, Kuranyi, Demichelis ve Van Nistelrooy gibi isimler başta olmak üzere adı geçen isimlerle bir temasın söz konusu olmadığı" bildirildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüzden yapılan tüm açıklamalara rağmen bu tip haberlerin hız kesmeden devam etmesi, Fenerbahçe markası üzerinden tiraj elde etme çabalarının bir sonucu olarak değerlendirilmektedir. Söz konusu iddialar ayrıca Fenerbahçe taraftarını da gereksiz bir beklenti içine sokabilmektedir. Bu tip haberlerin yayılmasında piyasayı kızıştırmak isteyen menajerlerin de aktif katkısı olduğu bilinen bir gerçektir. Bu durumun yarattığı rahatsızlığı bir kez daha spor kamuoyunun dikkatine sunmak isteriz."

"SARAN" AÇIKLAMASI
Fenerbahçe Kulübü, eski yönetici Sadettin Saran'ın üyelikten ihracını iptal eden yerel mahkeme kararının, Yargıtay 7. Hukuk Dairesi tarafından, Fenerbahçe lehine bozduğunu açıkladı.
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Saran'ın kulüpten ihracına ilişkin kararı iptal eden Kadıköy 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararına karşı Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı temyiz başvurusunun, kulüp lehine sonuçlandığı bildirildi.
Yargıtay'ın, yerel mahkeme kararını Fenerbahçe Kulübü lehine bozulmasına karar verdiği vurgulanan açıklamada, "Böylece yerel mahkeme kararı ortadan kalkmış olup, bozma kararı doğrultusunda yeniden yargılama yapılacaktır" denildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER