Spor
  • 29.7.2009 00:00

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA...

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ''Roni-Kaka yetmez Sercan da gelsin'' başlıklı haberin kulüple ilgisi olmadığı belirtilerek, ''Haberde yer alan, Sercan için Bursaspor'a 5 milyon Avro teklif edildiği yönündeki ifade doğru değildir'' denildi.

Transfer döneminde Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Yazıcı ile Sercan için bir temasın olduğu kaydedilen açıklamada, ''Ancak Sayın Yazıcı futbolcularını satmayı düşünmediklerini açıklayınca, söz konusu girişim pazarlık aşamasına gelmeden sonuçlanmıştır. Dolayısıyla haberde geçen 'Fenerbahçe Sercan'ı resmen istemiş, Bursa cephesi 8 milyon Avro artı 3 futbolcu talep etmişti' ifadeleri de hayal mahsulüdür'' ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden bir yalanlama da İspanyol oyuncusu Daniel Guiza konusunda geldi.
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
''Türk basınının önemli gazetelerinin, bugün okuyucularına, profesyonel futbol takımımız oyuncularından Daniel Güiza hakkında asılsız haberler sunarak, suni gündem yaratmaya çalıştıklarına tanık olmaktayız. Hedeflerimiz doğrultusunda takımımıza büyük katkı sağlayacağına yürekten inandığımız İspanyol milli oyuncuyla ilgili bu asılsız haberleri, üzüntüyle karşılıyoruz. Her geçen gün başka bir örneğiyle karşılaştığımız bu tip haberlere itibar edilmemesi gerektiğini bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarız.''

Sarı lacivertli kulüpten son olarak, ''Daum, Tekke'yi istedi'' şeklindeki haber konusunda açıklama yapıldı.

Bu yöndeki haberin gerçek dışı olduğu kaydedilen açıklamada, ''Kulübümüz tarafından Fatih Tekke'ye ya da kulübü Zenit'e yapılmış bir teklif söz konusu değildir. Bu yönde bir transfer çalışması gündemimizde yoktur. Sadece geçen sezon öncesinde Fatih ile bazı görüşmeler yapılmış, bunlar da kamuoyuna yansımıştır. Bu tip asılsız iddiaları haberleştiren gazeteler taraftarımızı yanıltmaya devam etmektedir'' denildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER