Spor
  • 29.4.2022 10:22

Fenerbahçeli taraftarlardan Uğur Dündar'a 61 forması tepkisi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı ziyareti Fenerbahçeli taraftarların sert tepkisini çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Uğur Dündar'ı ziyaret etti. İmamoğlu'nun bu ziyareti, İmamoğlu için bir PR çalışması olarak nitelendi.

Şike kumpası sürecinde İmamoğlu'nun Fenerbahçe'yi 'şikeci' ilan ettiği ve FETÖ'nün TV kanalında kumpasın savcısını övdüğü sözler hafızalarda yer bulmaya devam ederken, son olarak Trabzonspor'un bir sosyal medya paylaşımını beğenmesi, Fenerbahçe taraftarlarının sabrını taşırmıştı. Uğur Dündar'ın son hamlesinin İmamoğlu'nun camia ile arasını düzeltmesini sağlayıp sağlamayacağı belirsizliğini koruyor.

61 NUMARALI FENERBAHÇE FORMASI HEDİYE ETTİ

İBB Başkanı İmamoğlu'nun ziyaret sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımdaki ayrıntılar dikkat çekti. Dündar, İmamoğlu'na 61 numaları Fenerbahçe forması hediye etti. İmamoğlu ile buna karşılık olarak Uğur Dündar'a, Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer hakkında yazılan bir kitap hediye etti. Öte yandan İBB Başkanı İmamoğlu'nun bordo ve mavi renki kravat takması da dikkatlerden kaçmadı.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARIN TEPKİSİNDEN KURTULAMADI

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Uğur Dündar'ı ziyareti Fenerbahçeli taraftarların sert tepkisini çekti. Twitter'da yapılan paylaşımlarda İmamoğlu'na verilen 61 numaralı forma ve İmamoğlu'nun hediye ettiği kitap tepkilerin odağı oldu. Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar, Uğur Dündar'ın yeni görevine gelir gelmez siyasi tarafıyla hareket ettiğinin altını çizdi. (Superhaber)

Fenerbahçeli taraftarlardan Uğur Dündar'a tepki! - Tüm Spor Haber

Fenerbahçeli taraftarlardan Uğur Dündar'a tepki! - Tüm Spor Haber

Fenerbahçeli taraftarlardan Uğur Dündar'a tepki! – HepCanli.com

Fenerbahçeli taraftarlardan Uğur Dündar'a tepki! - Tüm Spor Haber

Güncellenme Tarihi : 29.4.2022 10:27

İLGİLİ HABERLER