Spor
  • 22.4.2019 23:49

Fenerbahçeli Victor Moses hakkında flaş karar

Fenerbahçe'nin Chelsea'den 1,5 sezonluğuna kiraladığı Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Victor Moses ile ilgili milli takımdan hocası Gernot Rohr, Ada basınına gündem yaratan açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin Chelsea'den 1,5 sezonluğuna kiraladığı Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Victor Moses hakkında milli takımdan hocası Gernot Rohr'dan gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi.

Ada'nın saygın yayın kuruluşu BBC'ye konuşan Rohr, Sarı Lacivertliler'de kısa sürede gösterdiği başarılı performansla yeniden Nijerya Milli Takımı'na dönmesi gündeme gelen 28 yaşındaki yıldız isme kapılarını kapattı.

65 yaşındaki Alman teknik adam, 2018 Dünya Kupası'nın ardından milli takımı bıraktığını açıklayan Moses'ın 2019 Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer alıp almayacağıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Biz, Afrika Uluslar Kupası'na Obi Mikel ve Victor Moses gibi en tecrübeli iki oyuncumuz olmadan katılma hakkı kazandık. Dünya Kupası'ndan bu yana takımda çok iyi bir hava var ve bu nedenle kadroya yeni bir oyuncu dahil etmenin sırası değil."

Güncellenme Tarihi : 22.4.2019 23:51

İLGİLİ HABERLER