Spor
  • 25.10.2005 01:03

FENERBAHÇELİ VOLKAN, FATOŞ'U CANINDAN BEZDİRDİ

FB'li file bekçisi Volkan, Fatoş'u canından bezdirdi. Volkan'ın telefonlarından bunalan manken, futbolcuya ateş püskürüyor.



Futbolcular peşinde
2004 Türkiye Güzeli Fatoş Seğmen,
futbolcuların gözdesi. Daha önce BJK'Ahmet Dursun'un yakın ilgisine maruz kalan manken, ünlü futbolcuyu kendisine yaklaştığına yaklaşacağına pişman etmişti. Olayın ardından "Futbolcularla işim olmaz" diye bir açıklama yapan mankenin bu sözleri sahaların çapkınlarını pek etkilemiş görünmüyor.

Açılışta görüp beğendi
Çünkü şimdi de FB'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Fatoş'un peşine düştü. Bir açılışta karşılaştığı Seğmen'e ilk görüşte vurulan Volkan, ünlü güzelin cep telefon numarasına ulaşıp sık sık mesaj göndermesine rağmen bir türlü karşılık bulamadı. Bu duruma çok üzülen başarılı kalecinin yakın çevresi, Volkan'ın aklının sürekli Fatoş Seğmen'de olduğunu söylüyor.

Cevap bile vermedi...
Volkan cephesinde bu olaylar yaşanırken Fatoş da, çapkın kalecinin kendisiyle yakınlık kurmaya çalıştığını inkar etmiyor. Seğmen, "Bir kaç kez aynı ortamda bulunduk. Nereden bulduysa telefonumu ele geçirmiş. Mesajlar attı. Bu yüzden sık sık telefonumu değiştiriyorum" diyerek bu beraberliğe hiç de sıcak bakmadığını söylüyor.

'Beyinleri çalışmıyor'
Bu ilgiden bunaldığını söyleyen Seğmen, Volkan'ın kendisine ulaşması için sağda solda söylediği "3 milyon dolar param var" sözlerinden de çok rahatsız. Fatoş, "Futbolcuların ayakları dışında birşeyleri çalışmıyor. Özellikle de beyinleri" diyerek kızgınlığını dile getirirken sözleri ile futbol camiasının tepkisini üzerine çekeceğinden habersiz olsa gerek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:49

İLGİLİ HABERLER