Spor
  • 7.5.2013 17:49

"Fenerbahçeliler şampiyonluğumuzu kutladı"

İSTANBUL - İstanbul Teknik Üniversitesinin Ayazağa Kampüsü'nde "Metro Enerji Testi 2 Projesi"nin kapanış törenine Fenerbahçeli Kuyt ve Beşiktaşlı Gökhan Süzen ile katılan Hamit, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
     Milli futbolcu, hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbi hakkında bir basın mensubunun "Fenerbahçeliler'in sizi alkışlamasını bekliyor musunuz" sorusuna, "Herkesin kendisine bağlı bir şey. Sonuçta orada tanıdık arkadaşlarımız var. Fenerbahçeli futbolcu arkadaşlarımızdan bazıları şampiyonluğumuzdan dolayı mesaj atarak bazıları da arayarak bizi kutladı. Önemli olan saha içinde ve dışında her zaman fair-play olması" şeklinde cevap verdi.
     Bu sezon kendi performansını da değerlendiren Hamit, "İnişli çıkışlı bir yıl geçirdim. Bazı sıkıntılarım vardı. Sonuçta istediğimizi aldık ve hedefe ulaştık. Artık hedefimiz bugünden daha iyi olmak. İnşallah ben de daha olumlu görüntü gösteririm" ifadesini kullandı.
    
     -"Kadıköy'e 3 puan için gideceğiz"-
    
     Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ile deplasmanda 12 Mayıs Pazar günü oynayacakları derbi maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurguladı.
     Şampiyonluğu 3 hafta önceden garantilemenin kendileri için güzel olduğunu aktaran Hamit, "Hafta sonu oynayacağımız maç bir derbi. İlk haftada olsa son haftada olsa ya da hangi şartta olursa olsun derbiler her zaman farklı olur. Onun için bu maçın anlamını biliyoruz. Zaten hocamızda bu maç olduğu için sadece bir gün izin verdi. Biz ciddiyetimizi koruyoruz ve hedefimizde oradan 3 puan almak" diye konuştu.
     Fenerbahçe'ye Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılar dileyen Hamit, vefat eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için de duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER