Spor
  • 19.5.2004 00:27

FENERBAHÇE'NİN ALEX'DE MUTLU SONA ULAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ....

TANSU SARITAYLI
PARİS  - Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için uğraştığı Brezilyalı oyuncu Alex Alessandro de Souza ile anlaştığı ve futbolcunun Haziran ayında kampa dahil olacağı iddia edildi.

 
Brezilya Milli Takımı'nın Fransa'daki kampında biraraya gelen Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir ile Alex'in sözleşmeye son şekli verdiği öne sürüldü. Cruzeiro Kulübü Başkanı Alvimar Perrella ile görüşmek üzere takımın kamp yaptığı otelde bulunan ünlü menajer Frank Henouda, Alex'in sarı-lacivertli ekiple anlaştığını ifade ederek, "Fenerbahçe'nin Türkiye Ligi'ndeki şampiyonluğu ve Avrupa'da mücadele edecek olması transferde çok etkili oldu. Alex, yeteneklerinin Avrupa'da herkes tarafından fark edilmesini istiyor" yorumunu yaptı. Fenerbahçeli yöneticiler ise iddiayı henüz doğrulamadı.


Öte yandan, 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü görevinde bulunan, Brezilya Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Carlos Alberto Parreira'nın, Brezilyalı oyuncu Alex Alessandro de Souza'ya, "Fenerbahçe'ye gidersen el üstünde tutulursun. Türkiye'de, Fenerbahçe taraftarları tarafından çok sevilirsin" dediği ve yıldız oyuncuya Fenerbahçe'ye transfer olması yönünde tavsiyede bulunduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:14

İLGİLİ HABERLER