Spor
  • 30.6.2019 20:32

Fenerbahçe'nin Kolorov transferi yattı

Yıldız isimden Fenerbahçe'ye kötü haber! İşler karıştı...

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve Murat Sağlam ile Max Kruse'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'ye, dünyaca ünlü yıldızdan kötü haber geldi. Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Fenerbahçe'de gelecek sezon tek hedef şampiyonluk.

Sarı lacivertliler, iç ve dış transferde hareketli günler yaşıyor...Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Kanarya, transfer dönemine bomba gibi bir giriş yapma peşindeydi.Transferde Kruse ve Murat Sağlam'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Kolarov transferlerine de kesin gözüyle bakılıyordu.

Aleksandar Kolarov transferinde Kanarya'ya kötü bir haber geldi.

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirerek 2+1 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına vardığı Aleksandar Kolarov konusunda işler karıştı...

İtalya'nın saygın gazetesi Tuttosport'ta görev yapan İtalyan gazeteci Federico Masini, Fenerbahçe'nin Aleksandar Kolarov transferi hakkında gelişmeleri aktardı.

Masini, Roma'da göreve gelen yeni teknik direktör Paulo Fonseca'nın Aleksandar Kolarov'un gidişine engel olduğunu ifade etti.Sırp yıldız ile görüşen Fonseca, Aleksandar Kolarov'u kadroda kalması konusunda ikna etti.

Gazeteci Federico Masini, Sırp yıldızın Fonseca ile konuştuğunu ve takımda kalacağını yazdı.

Öte yandan İtalyan basınındaki haberlere göre; Fonseca, önümüzdeki sezon Kolarov'un takımda kalmasını istediğini yönetime de bildirdi.

Roma'nın formasını terleten Kolarov, bu sezon İtalyan ekibi ile 43 karşılaşmada 3,747 dakika süre aldı. 

Kolarov, bu süre zarfında İtalyan ekibinde 9 gol, 2 asistlik katkı verdi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.6.2019 20:36

İLGİLİ HABERLER