Spor
  • 30.8.2011 00:46

FENERBAHÇE'NİN YILDIZLARI ELİNDE KALDI

Avrupa'nın pek çok ülkesinde transfer sezonu 31 Ağustos'ta kapanırken, sarı lacivertlilerin özellikle yabancı oyuncularına talip olan takımların bu tarihe kadar, kulübe son tekliflerini iletmesi bekleniyor. Başta Mamadou Niang ve Issiar Dia ile ilgilenen Fransız kulüplerinin, bu iki oyuncu için istenen ücretleri yüksek bulduğu öğrenildi.

Fransa'nın Lequipe gazetesi, ligi geçtiğimiz sezon ikinci sırada tamamlayan Lille'in iki oyuncu için de teklif yaptığını ancak, hem bonservis, hem de oyunculara ödenecek yıllık ücret konusunda anlaşma noktasına gelinemediğini iddia etti.

Le'quipe haberinde, sarı lacivertli kulübün istediği yıllık 6 milyon Euro'luk bonservis bedelinin Fransız Kulübü için çok yüksek olduğunu ileri sürdü.

Teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın, özellikle yerli oyuncuların kesinlikle takımda kalmasını istediği belirtilirken, Gökhan Gönül'e gelen tekliflerin de henüz beklenen düzeyde olmadığı öğrenildi. Bonservisinde "15 milyon Euro getirirse serbest kalır" maddesi bulunan milli oyuncu için Valencia kulübü 5 milyon Euro önerirken, yönetimin "Değerini bulmadan kimseyi satmayız" kararını uygulayacağı ve 10 milyon Euro'nun altında bir rakamı kabul etmeyeceği ifade edildi.

Bu arada kaptan Alex'ten sonra Fenerbahçe'nin diğer Brezilyalı oyuncuları Andre Santos, Bilica ve Cristian'ın takımda kalmak istediklerini bir kez daha yönetime bildirdikleri ve kulübün tasarrufunu bu yönde kullanmasını istedikleri açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER