Spor
  • 3.8.2021 21:40

Fenerbahçe'nin yüksek maaşlı futbolcuları elde kaldı

Vitor Pereira ayrılmalarını istemişti! Fenerbahçe’de işler beklendiği gibi gitmiyor…

Son dakika haberi... Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, 4 Ağustos Çarşamba günü Dinamo Kiev ile son hazırlık maçını oynayacak. Şu ana kadar 5 hazırlık maçı yapan sarı-lacivertliler, 4 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Dinamo Kiev maçının ardından tüm konsantrasyonunu Avrupa Ligi'ne verecek olan sarı-lacivertlilerde transfer süreci beklenildiği gibi işlemiyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Süper Lig'de yeni sezon Vitor Pereira yönetiminde girecek Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. 7 yıllık şampiyonluk hasretini bu yıl sona erdirmek isteyen sarı-lacivertlilerde, Portekizli teknik adam Vitor Pereira, "Yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyorum" demişti.

İddialı bir şekilde 2021-2022 sezonuna hazırlanan sarı-lacivertliler, hazırlık sürecinde şu ana kadar 5 hazırlık maçı oynadı. Bu karşılaşmaların 4'ünü kazanan Fenerbahçe, 1 beraberlik aldı. Son hazırlık maçı ise yarın Dinamo Kiev ile oynanacak.

Hazırlık maçlarında oyuncuların yükselen performansı taraftarı memnun ederken, transfer süreci ise beklenildiği gibi ilerlemiyor.

Teknik Direktör Vitor Pereira, Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in kamptan ayrılarak çalışmalarına bireysel olarak devam etmesini istemişti.

Bu isimlerin haricinde Lemos, Dirar ve Samatta'ya da kulüp arayan Fenerbahçe, henüz takımdan ayrılması beklenen hiçbir oyuncuya kulüp bulamadı. A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri aktarırken, "Oyuncular Fenerbahçe'den aldıkları maaşlara yakın teklifler bulamıyorlar." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 3.8.2021 21:42

İLGİLİ HABERLER