Spor
  • 11.5.2013 00:05

Fenerbahçe'ye derbi morali

Süper Lig’de pazar günü Galatasaray’ı ağırlayacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli ekibin dünkü çalışması taraftarlara da açıldı. Derbi öncesi takımlarına moral vermek için Can Bartu Tesisleri’nin yolunu tutan yüzlerce Fenerbahçeli tezahüratlarla ortalığı inletti.
Bir ara hızını alamayan ve sahaya giren sarı-lacivertliler oyunculara güç anlar yaşattı. Güvenlik görevlileri tarafından kendilerine ayrılan bölüme geri dönen taraftarlar Aykut Kocaman’a çiçek verip baklava ikram ettiler. Emre Belözoğlu, taraftarlara teşekkür ederek, İnşallah pazar günü sizleri utandırmayacağız” dedi. Eskişehir maçında 120 dakika forma giyen Mehmet Topal, Egemen, Ziegler, Sow, Webo ve Gökhan aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. Sakatlığı bulunan Kuyt çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavileri devam eden Selçuk ve Serdar antrenmanda yer almadı.


Kupa finali Ankara’da

Türkiye Futbol Federasyonu, “Türkiye Kupası Türkiye’yi kucaklıyor” temasıyla bu sezon 51’incisi düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası’nın final maçının 22 Mayıs’ta Ankara 19 Mayıs Stadı’nda yapılacağını açıkladı. Fenerbahçe ile Trabzonspor’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.45’te başlayacak. Kupanın yarı finalinde Eskişehirspor’u eleyerek 15’inci kez finale yükselen Fenerbahçe, bugüne kadar 5 kez kupayı müzesine götürdü. Trabzonspor ise 14’üncü kez finale çıktığı Türkiye Kupası’nı 9. kez kazanmak için mücadele edecek.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER