Spor
  • 25.11.2020 22:55

Fenerbahçe'ye derbi öncesi bir kötü haber daha!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'u eleyip bir üst tura çıkan Fenerbahçe'de artık gözler tamamen Beşiktaş derbisine çevrilirken yıldız oyuncudan gelen haber moralleri bozdu. Yıldız futbolcunun tedavisine başlandığı açıklandı!

Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisi öncesi bir kötü haber daha geldi. Yıldız futbolcunun sakatlığı dev derbi öncesi moralleri bozdu.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de Sivas Belediyespor'u ağırladı. Sarı Lacivertliler maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş derbisi öncesi genç futbolculara şans veren teknik direktör Erol Bulut özellikle fazla forma şansı bulamayan yabancı futbolcularını da bu karşılaşmada 11'de oynattı.

Erol Bulut'un özellikle Thiam'ın performansından memnun kaldığı ifade edilirken Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları da başladı.

Sarı Lacivertliler Pazar günü saat 19.00'da ezeli rakibi Beşiktaş'ı kendi evinde konuk edecek. Sivas Belediyespor maçında forma şansı bulan futbolcular yenileme çalışmaları yaptı.

Fenerbahçe'de yıldız futbolcudan gelen haberler ise moralleri bozdu. Yıldız futbolcunun tedavisine başlanırken Beşiktaş derbisinde forma giyemeyeceği belirtildi.

Fenerbahçe'de daha önce Gökhan Gönül ve Harun Tekin de ağır bir sakatlık yaşamıştı. Gökhan Gönül'ün de derbi öncesi tedavisine devam ediliyor. Yıldız oyuncunun derbide forma giyip giyemeyeceği henüz belli değil.

Fenerbahçe'de Nazım Sangare de Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Sangare'nin tedavisine devam edildiği belirtilmişti.

Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Tolga Ciğerci ve Harun Tekin'in de derbide forma giymemesi bekleniyor.

Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Samatta'dan geldi. Sivas Belediyespor maçında 11'de forma giyen Samatta'nın yan bağlarında esneme olduğu açıklandı.

 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Dünkü maçta ayağına darbe alan Samatta’nın çekilen MR’ında sol diz iç yan bağında esneme, eklem kapsülünde zorlanma tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi. Tedavisine başlanan golcü oyuncunun Beşiktaş derbisinde forma giyemeyeceği belirtildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.11.2020 23:00

İLGİLİ HABERLER