Spor
  • 1.3.2017 00:01

Fenerbahçe'ye Emre Belözoğlu darbesi

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin planını bozdu!

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Yönetimin beklemediği gelişme...Spor Toto Süper Lig'de sezon hedefini ikinciliğe düşüren Fenerbahçe, bir darbeyi de Emre Belözoğlu'dan aldı.

Medipol Başakşehir'in başarılı oyuncusu Emre Belözoğlu, 1 yıl daha futbol oynamak istediğini açıkladıktan sonra kulübüyle yeni sözleşme imzaladı.FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre 36 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir ile sözleşme uzatması Fenerbahçe yönetiminin adeta planını bozdu. Gelecek sezon tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan sarı lacivertli yönetim, yeni sözleşme haberinin gelmesiyle bu defteri kapattı.

Öte yandan Emre Belözoğlu yayıncı kuruluş beIN Sports'a yaptığı açıklamada, Medipol Başakşehir ile sözleşme uzatmasının çok ani geliştiğini aktardı.Futbolu bıraktıktan sonra sportif direktör ya da teknik adam olmak istediğini belirten başarılı oyuncu, "Kulüp başkanımız Göksel Gümüşdağ 1 yıl daha futbol oynama kararımı duyunca 'O zaman yukarı çıkıp sözleşme yapalım.' karşılığını verdi. Ben de kabul ettim. 36 yaşındayım ama kendime iyi baktığım için oynamaya devam edebiliyorum." diye konuştu. (FutbolArena)

Güncellenme Tarihi : 28.2.2017 23:00

İLGİLİ HABERLER