Spor
  • 2.7.2009 02:47

FENERBAHÇE'YE LATİN YILDIZ GELİYOR...

Poulsen’i bir kez daha iknaya çalışan yöneticiler, Fiorentinalı Vargas’ı da bitirme noktasına getirdi. Perulu yıldızın gelişi an meselesi...

Fenerbahçe yönetimi, hoca problemini çözüp takımı Daum’a teslim ettikten sonra yabancı transferine hız verdi. Gelecek sezon için güçlü ve savaşçı bir ekip kurmak isteyen yönetiminin önceliği ön libero. Asbaşkan Ali Koç’un bire bir ilgilendiği Poulsen'i ikna için dün Danimarka’ya gittiği ve yıldız oyuncuyla masaya oturduğu öğrenildi. Bonservisi için Juventus’la anlaşan Koç, Danimarkalı yıldızı ikna etmek için Piontek ve Högh’ten de yardım istedi. Önceliğini Poulsen’e veren ve bu nedenle temas kurulan Bolognalı Gaby Mudingayi’yi beklemeye alan yönetim, pazartesi gününe kadar ön libero transferini noktalayacak.

JUAN VARGAS BİTTİ GİBİ

İtalyan medyası, Sarı-Lacivertliler'in Fiorentina’nın sol kanat oyuncusu Juan Vargas'ı da bitirme noktasına getirdiğini yazdı. 26 yaşındaki Perulu yıldızın cuma gününe kadar İstanbul’a gideceğini iddia eden firenzeviola.it sitesi, Mor Menekşeler’in Real Madrid’ten sol kanat oyuncusu Drenthe’yi transfer etmekte geciktiğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:32

İLGİLİ HABERLER