Spor
  • 31.10.2012 21:47

Fenerbahçe'yi yenen bir takım olarak ağlayacak değiliz!..

Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yaklaşık iki saat gerçekleştirilen antrenmanda, düz koşunun ardından takım iki grup halinde çalıştı. Bir grup, dar alanda pas ve 5-2 pas çalışması yaparken, diğer kalecilerinde bulunduğu grup, önce denge ağırlıklı sonra da hücum organizasyonu yaptı.
Antrenmanın sonunda Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti il ve ilçe yönetimi, Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu’nun da katılımı ile teknik direktör Mehmet Özdilek ve futbolculara baklava ikram etti.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Özdilek, 47 maçtır yenilmeyen bir takımı mağlup etmenin takımın öz güveni açısından önemli olduğunu belirtti. Özdilek, “Övgü almak güzel, ama bu övgünün abartıldığını düşünüyorum. Sonuçta bir maç kazandık. Kazandığımız için mutluyuz. Bugün itibarıyla başardığımız hiçbir şey yok. Önümüzde uzun bir maraton var. Hedef takım konumuna gelmek, işimizi biraz daha zorlaştıracak. Ama bu zorluğu aşabilecek oyuncu grubum var. Oyuncu kalitem buna müsait. Önümüze gelecek her türlü hedefe sonuna kadar gitmek için mücadele edeceğiz. 4 haftadır kazanan bir takım olmak çok önemli ve mutluluk verici. Bizim asıl amacımız oyun ve skor istikrarını korumak” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın karşılaşacakları Eyüpspor maçına motive olduklarını anlatan Özdilek, “Bu tür müsabakalar sürprize açık. Hata kabul etmiyor. Eyüpspor'u yenerek Türkiye Kupası'ndaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz” ifadesini kullandı.
Sosyal medyada yer alan ve kendisinin güldüğü sırada çekilen fotoğrafla ilgili ise Mehmet Özdilek, “Aykut Kocaman benim çok sevdiğim bir arkadaşım. İnsan olarak örnek göstereceğim bir arkadaşım. İnsanların sosyal medyada 'abes' fikirler ortaya koyduklarını söylediler. Bunu üzülerek karşıladım. Sonuçta bir takım kazanacak, bir takım kaybedecek. Kaybeden bir takımın hocasına bu tür yakıştırmaları insani bulmuyorum. Orada suratımızda tebessüm oldu. Tabi ki Fenerbahçe gibi bir takımı yenerken ağlamayacağız, güleceğiz. Ama bunu farklı boyutlara çekip bizi alet etmeleri kırıcı oldu, hoş olmadı. Ne Aykut hoca öyle bir insan ne de ben böyle bir insanım. İnsanlar düşünceleri sosyal medya aracılığıyla farklı yerlere çekmeye çalışıyor. İnsanların kendi fikirlerini başka fikirlerle bütünleştirip 'Böyle düşünüyorlarmış' gibi ifade etmeleri etik değil. Hepimiz bu camianın içinde olan insanlarız. Birimiz kazanacağız, birimiz kaybedeceğiz. Doğal olarak Aykut hoca üzülecek. Kazanan bir teknik adam da oturup ağlayacak gibi bir düşünceye sahip olmak mantıklı değil. Kendi adıma üzülüyorum” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:33

İLGİLİ HABERLER