Spor
  • 30.6.2008 07:17

FENER'DE AURELİO KORKUSU!..

Kanarya'da Mehmet Aurelio konusu bir türlü netlik kazanamıyor. Sarı- Lacivertli yöneticiler sezon bitimiyle birlikte başlayan bu huzursuzluğu gidermek için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuşlar ve yıldız oyuncunun sözleşmesini bir yıl daha uzatıp uzatamayacaklarını sormuşlardı. Fenerbahçe yönetiminin bu başvurusunu inceleyen federasyon sonunda kararını vermiş ve Fenerbahçe'yi haklı bulmuştu.

EŞİYLE BİRLİKTE TATİLDE
Federasyonun bu kararı sonrasında da Fenerbahçe yönetimi anlaşma gereği Aurelio'nun sözleşmesini bir yıl daha uzatarak opsiyon hakkını kullandı. Ancak yıldız oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu, bu uygulamanın kendilerini bağlamadığını belirterek, "Yaptıkları bizi ilgilendirmiyor. O haklarını ancak yurt içinde kullanabilirler. Yurtdışı transferleri için geçerli değil. Bunun için de Aurelio başka takıma gidecek" dedi.

PİYASASI HAYLİ YÜKSEK
Menajer Bayram Tutumlu, Aurelio'yu başta Villarreal olmak üzere bir çok İspanyol takımının istediğini ve bunlardan biriyle de kısa sürede anlaşacaklarını iddia etti. Yönetim ise şimdilik bu gelişmeleri sessiz bir şekilde izliyor. Ailesiyle birlikte tatilde olan Aurelio'nun İstanbul'a gelmesiyle birlikte tüm sorular yanıt bulacak. İspanyol kulüplerin peşinden koştuğu tecrübeli oyuncunun durumu Fenerbahçe'yi korkutuyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER