Spor
  • 30.3.2009 03:48

FENER'DE EDU ŞOKU...

Fenerbahçe'de kelimenin tam anlamıyla Edu şoku yaşanıyor. Lazio ve Roma'nın peşinde olduğu Brezilyalı futbolcu, F.Bahçe ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunmasına rağmen, kendi isteğiyle takımdan ayrılma kararı aldı. UEFA'nun mevcut yönetmeliğine göre 28 yaşını dolduran bir futbolcu, kulübünde 3 yıl oynarsa, bonservis bedelinin 4'te 1'i ile aldığı 1 yıllık ücretin toplamı karşılığında başka bir kulübe transfer olabilecek. Edu'nun bu hakkını kullanmak istediği öğrenildi.

YÖNETİM ZOR DURUMDA
F.Bahçe'ye 3 sezon önce 5.6 milyon euro bonservis bedeli ve 1.1 milyon yıllık ücretle transfer olan Edu, toplamda 2.5 miyon euro bonservis bedeliyle serbest kalabiliyor. Edu'yu transfer etmeyi planlayan Lazio ve Roma kulüplerinin bu rakamı vermeye hazır olduğu ifade edildi. Kulübe yakın çevreler Edu konusunda köşeye sıkışan Fenerbahçe Yönetimi'nin, Brezilyalı futbolcunun ücretine zam yapmayı planladığını belirtiyorlar.

DENİZ YILMAZ SAVASI
Fenerbahçe'nin uzun süredir takip ettiği Bayern Münihli Deniz Yılmaz için G.Saray ve Beşiktaş da devreye girdi. Bu transferle yakından ilgilenen F.Bahçe Kulübü Başkanı, bu transferin bir an önce bitirilmesi için devreye girdi.

MEHMET EKİNCİ SIRADA
Sarı-Lacivertliler ilk teklifi yapması nedeniyle diğer kulüplere oranla bir adım önde. Bu arada yine Bayern Münih'te forma giyen Mehmet Ekinci'nin de listede olduğu ifade edildi. Mehmet orta sahada görev yapıyor.

DENİZ YILMAZ KİMDİR?
1988 Ordu doğumlu olan Deniz Yılmaz, Avrupa Şampiyonu ve Dünya 4. olan U-17 Genç Milli Takım'ın yıldızıydı. Klinsmann'ın keşfettiği Deniz, orta sahada görev yapıyor.

İCİM SANKİ 'CIZ' ETTİ
EURO 2008 kadrosunda yer almış olmasına rağmen İspanya maçı kadrosuna çağrılmayan Uğur Boral, yeniden milli takımda yer almak istediğini söyledi. Genç futbolcu, "Milli maçları televizyondan izlemek çok zor" ifadesini kullandı

MİLLİ FORMA ÖZLEMİ
Uğur, şöyle devam etti: İspanya maçını izlerken içim sanki cız etti. Çünkü Barnebau Stadı'nda ben de olmak isterdim. Ay- Yıldızlı formanın benim için büyük anlamı var."

İCİM SANKİ 'CIZ' ETTİ
F.Bahçe'de kötü ve moralsiz günler yaşayan Güiza'ya bir darbe de İspanya Milli Takımı'ndan yedi. Pazar günkü maçta 18 kişilik kadroda yer almayan Güiza'nın çarşamba günü de aynı akıbete uğramasına kesin gözüyle bakılıyor. İspanyol futbolcunun moralinin daha da bozulduğu gelen haberler arasında.

TAKTİK ÇALIŞTILAR
Eskişehir maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe dün sabah taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Sakatlığı sona eren Maldonado da takımla birlikte çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER