Spor
  • 19.8.2009 04:41

FENER'DE KOCK FARKI!..

Daum ve yardımcısı Koch, sezon başında yapılan laktak testlerinde takımın döküldüğünü görünce, yoğun maç trafiğine rağmen ağır idmanlara devam etti. Koch'un uyguladığı programla ortaya oldukça mücadeleci bir takım çıktı. Geçen sezon maçlarda tel tel dökülen ve tempo bile yapamayan F.Bahçe, artık kondisyonuyla rakiplerinin tüm direncini kırıyor.

MAÇ SABAHI BİLE İDMAN YAPTILAR
Daum, Ayhan Tumani ve Koch önce önlerine maç takvimini koydular. Koch, yoğun trafiğe karşın gerekli yükleme yapılmazsa sezon içerisinde bunun sıkıntısının çok olacağının altını çizdi. Almanya'daki hazırlık maçlarının sabahında bile ağır idman yaptırdıla

SONUÇ ORTADA
Koch'un Brezilyalılar'a daha ağır yüklenmesi sonucu Alex, Carlos, Deivid ve Vederson sezon başı olmasına karşın üst seviyeye çıktılar. Ama bu ağır temponun yavaş yavaş normale döneceği belirtiliyor.

KAPTAN ALEX'İN GÖREVİ DEIVID'E EMANET
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum Alex'in yokluğunda kimi oynatacağına karar verdi! Semih ile Deivid arasında ikileme düşen Alman hoca, tercihini Brezilyalı futbolcudan yana kullandı. Bu durumda Semih, yarınki Sion maçında kenarda oturacak ve gerek görüldüğü taktirde 2. yarıda oyuna girecek. Deivid ile özel bir görüşme de yapan Alman teknik adam, "Senden daha hareketli olmanı istiyorum. Sivas'a karşı statik oynadığın için fazla etkili olamadın" dedi

8 KİLO VERDİ KALEYİ KAPADI
Birkaç hafta öncesine kadar takımda kalıp kalmayacağı bile belli olmayan kaleci Volkan Demirel, formuyla hem taraftarları hem de teknik heyeti mutlu ediyor. Yaptığı kritik 2 kurtarışla Sivasspor maçının kahramanı olan Volkan, vediği fazla kilolarının da meyvelerini topluyor. Milli kalecinin tatilde 8 kilo verdiği belirtiliyor.

FORMUNU YAKALADI
Takıma geç katılmış olmasına rağmen Volkan'ın erken form tutması F.Bahçe'nin en büyük şansı olarak nitelendirilirken, milli kalecinin Daum'la eskiden kalan sorunları da hallettiği görülüyor. Alman teknik adam da demeçlerinde sık sık Volkan'a olan güveninden bahsediyor ve kalecisini onore ediyor...

AĞIR İDMANLAR ALEX'İ YORDU!
Sakatlığı ile şok yaşatan Alex'in bu durumunun da aşırı yüklemeden kaynaklandığı bildirildi. Sivas maçı öncesinde ağır idman yapan futbolcuların Daum'a, "Hiç olmazsa maç öncelerinde tempo düşsün. Hepimizin bacağında çekme var" dediler. Alex'in de bu durumu dile getirdiği öğrenildi.

LUGANO YARIN SAHADA!
Fenerbahçe ile yeniden anlaşma yapan Diego Lugano'nun, Sion maçında oynayabilmesi için seferberlik ilan edildi. Edu'nun sözleşmesini feshetmeyi başaran Fenerbahçe Yönetimi, şimdi Lugano'yu Sion maçına yetiştinmek için yoğun çaba sarfediyor. Uruguaylı futbolcunun evrakları bugün saat 20.00'ye kadar UEFA'ya yetiştirilirse Sion maçında forma giyebilecek. Bilica'nın cezalı olması nedeniyle Daum'un Lugano'yu bu maçta oynatmak istediği de gelen haberler arasında. Urguaylı'nın UEFA kadrosuna girmesiyle listeden Abdulkadir Kayalı'nın çıkartılacağı bildirildi.

Tek taraflı feshedildi
2,5 ay futbol oynayamayacağı bildirilen Edu'nun sözleşmesi tek taraflı feshedildi. F.Bahçe, Brezilyalı futbolcuya ödediği yıllık 1.1 milyon Euro'yu FIFA yoluyla indirmeye çalışacak.

AVRUPA GELİYORUZ
Sezon başlamış olmasına rağmen Fenerbahçe'de idmanlar hiç hafiflemiyor. Sarı-Lacivetli takımın dünkü çalışmasına Alex, Mehmet Topuz ve ayağında sakatlık olan Deivid katılmladı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Christoph Daum, futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Toplantının ardından antrenör Roland Koch, "Avrupa" derken, futbolcular da hep bir ağızdan "Geliyoruz" diye bağırdı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER