Spor
  • 11.10.2008 03:39

FENER'DE RESTLEŞME!..

Fenerbahçe Başkanı, "6 maçta 4 yenilgi çok kötü. Bu tabloda bir düzelme olmazsa gelecek tepkiler karşısında arkanızda durmakta çok zorlanırım" diyeyerek bir uyarının daha olmayacağını ima etti.
Sezona kötü başlayan F.Bahçe'de sular durulmuyor. Özellikle Kayserispor karşısında alınan 4-1'lik şok yenilgi sonrasında Başkan Aziz Yıldırım'ın, Teknik Direktör Aragones'i ciddi bir şekilde uyardığı ortaya çıktı. İkilinin gerçekleştirdiği zirvede Başkan Yıldırım, "6 maçta 4 yenilgi. Fenerbahçe camiası bu tip durumlara alışık değil. Kendimizi bir an önce toparlamamız lazım. Bu tabloda düzelme olmazsa, gelecek tepkiler karşısında arkanızda duramam" dedi.
Dede altta kalmadı
Yıldırım'ın bu sözlerine Aragones ise, "Ben sizle Avrupa Şampiyonu olmadan önce anlaştım. Şampiyon olduktan sonra bir çok teklif aldım. Hepsi çok cazipti. Ama ben size verdiğim sözü tutup tüm teklifleri gözardı ettim. Şimdi de olanaklar çerçevesinde elimizden geleni yapıyoruz" yanıtını verdi. Böylece Başkan Yıldırım, bir uyarının daha olmayacağının sinyalini vermiş oldu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER