Spor
  • 17.10.2008 12:31

FENER'DE TOPUN AĞZINDAKİ İSİMLER

F.Bahçe, ara transfer döneminde kadroda temizliğe gidip iki yeni yabancı almayı planlıyor... Hedefteki isimler ise şunlar:
Fenerbahçe Yönetimi, ocak ayındaki ara transfer döneminde kadroda temizliğe gidip iki yeni yabancı almayı planlıyor. Topun ağzındakiler ise Maldonado, Josico, Ali Bilgin, Deniz ve Can Arat.
Sorun orta sahada Kadrosundan Aurelio gibi önemli bir ismi kaybeden ve o gittikten sonra orta sahada bir türlü toparlanamayan Sarı-Lacivertli ekibi, ocak ayındaki ara transfer döneminde oldukça hareketli günler bekliyor.
Futbolcuların moralini bozmamak için bu doğrultuda yazılanları ve söylenenleri şimdilik yalanlama yoluna giden yönetimin, kötü gidişatı durdurmak ve camiaya yeni bir umut aşılamak amacıyla böyle bir yola başvurmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ve tabii bu durumda da ‘bu isimler kim olabilir’ soruyu akıllara takılıyor.
Sinyaller o yönde
Bu isimleri belirlemek için aslında fazla uğraşmaya gerek yok. Performanslarından, taraftarın tepkisinden ve teknik direktör Aragones’in tavırlarından net şekilde anlaşılıyor. Bekleneni veremeyen, sürekli yan ve geri paslarla oynadığı için sert eleştiri alan Maldonado ile sakat Josico, gönderilme olasılığı en yüksek isimler.
Bu sezon henüz siftah yapmayan Ali Bilgin, İspanyol hocanın yıldızının barışmadığı Deniz Barış ile verilen fırsatı değerlendiremeyen Can Arat da listede yer alan yerli oyuncular.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:18

İLGİLİ HABERLER