Spor
  • 22.7.2009 04:22

FENER'DE YENİ HEDEF YERLİ

"Üç yıl üst üste şampiyon olacağız" iddiasıyla gündeme oturan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve ekibi transferde dur durak bilmiyor... Bilica, Mehmet Topuz, Bekir ve Özer'in ardından Andre Dos Santos ve Cristian Baroni'yi renklerine bağlayan Sarı-Lacivertli yönetim yeniden gözünü yerli yıldızlara dikti. Daum'un "Alternatifli kadro istiyorum" raporuyla harekete geçen Sarı-Lacivertliler'in listesinde önemli isimler var.

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO
Uzun süredir transferi için uğraştığı Hamit Altıntop konusunda ısrarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, milli futbolcunun Schalke'de oynayan ikiz kardeşi Halil Altıntop'u da yeniden gündemine aldı. Sarı-Lacivertliler ayrıca, Zenit'in 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer listesine koyduğu Fatih Tekke'yle de ilgileniyor.

İLK TERCİH HALİL OLACAK
Forvette sadece Güiza ve Semih olması nedeniyle takıma yer bir golcü kazandırılmasını isteyen Daum'un Fatih Tekke ve Halil'den birisinin mutlaka alınmasını istediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ilk olarak Halil'in transferi için uğraş verirken, sorun çıkması halinde Fatih Tekke için Zenit'le masaya oturulacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER