Spor
  • 21.7.2009 03:50

FENER'E ÇİFTE ŞOK...

HERKESİN CANI SIKILDI
Yeni sezona mükemmel bir ortamda hazırlanan Fenerbahçe'ye nazar değdi... Dün sabahki çalışmada önce Semih'in sakatlığı canları sıktı. Ayağında ağrı hisseden yıldız futbolcu kendini yere bıraktı ve idmana devam edemedi.

SEMİH'TE ÖDEM TESPİT EDİLDİ
Aynı çalışmada Emre de ayağını çime takınca acılar içinde yerde kaldı. Bileğine buz yapılan ve Emre idmanı sekerek terketti. Kontrollerde Semih'de ödem tespit edilirken, Emre'de bir soruna rastlanmadı. İki oyuncu da akşam dinlendirildi.

KAZIM SANKİ YENİDEN DOĞDU
Saha içi ve saha dışı disiplinsizlikleriyle geçen sezon çok baş ağrıtan Kazım Kazım, Daum'un gelişiyle adeta yeniden doğdu. İdmanlarda ve hazırlık maçlarındaki hırsıyla Alman hocanın en büyük gözdelerinden biri haline gelen milli futbolcu ilk 11'i oldukça zorlayacağa benziyor. Hatalarından ders çıkardığını söyleyen Kazım, "Takımım için çok faydalı olmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

LUGANO KALDI MI!
Transferde hareketli günler yaşayan F.Bahçe'de sözleşmesi sona eren Lugano ile yeniden anlaşıldığı öğrenildi. Halen kendine kulüp bulamayan Uruguaylı savunmacının İstanbul'a gelerek sözleşme yenileyeceği iddia edildi. Bu arada sakatlığı süren Edu'nun geçen sezonki alacağı ile berlikte 1.1 milyon Euro'yu bulan parasını istediği öğrenildi. Yabancı kontenjanı şişen Fener'de Edu'nun gitmesi artık kesin gibi görünüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER