Spor
  • 31.10.2008 02:40

FENER'E SOĞUK DUŞ!..

Fenerbahçe yönetimi, iç transfer görüşmelerinin ilk etabından sonuç alamadı. Volkan pazarlık bile yapmayıp, "Ben ayrılacağım" derken, Alex 2.5 milyon euroyu beğenmeyip 3.5 milyon euro istedi. Aziz Yıldırım'ı ter bastı.
Tuncay Şanlı, Ümit Özat, Mehmet Aurelio gibi yıldızlarını elinden kaçıran Fenerbahçe yönetimi bu defa iç transfer görüşmelerine erken başladı. Sarı-Lacivertli yöneticiler, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan kaleci Volkan, Alex, Deivid, Lugano ve Edu ile bir ön görüşme yaptı. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, futbolcuların menajerleriyle yaptıkları görüşmelerde yeni sözleşme için istedikleri rakamları öğrendiler.
Rakamlar üst seviyede
Futbolcuların istedikleri rakamlar ortaya çıkınca, yönetimin de keyfi kaçtı. Alex 2 yıl için 7.5, Lugano da 7 milyon euro istedi. Deivid'in belirlediği rakam ise 2 milyon 250 bin euro. Bu rakamları çok bulan Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, Alex'e 2.5 milyon euro, Lugano'ya, 1 milyon 750 bin euro önerdi. Yıllık 1.2 milyon dolar alan Deivid'in parası da euroya çevrilerek 1.5 milyon yapıldı.
Volkan'ın niyeti yok
Sözleşmesi bitecek oyunculardan Volkan ise, sezon sonunda takımdan ayrılıp, Aurelio gibi İspanya'ya gitmek istediğini belirtip görüşmelere katılmadı. Edu da, sözleşmesinde yer alan, "1 milyon euro getirirse gider" maddesini hayata geçirip ayrılmak istiyor. Yönetim, futbolculardan istedikleri paralarda indirim yapmalarını isteyerek, "Ocak ayında yeniden görüşelim" yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:48

İLGİLİ HABERLER