Spor
  • 4.8.2009 12:37

FENER'İN BREZİLYALILARI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Dos Santos ve Cristian’ın yüzde 33’lük hisselerini elinde bulunduran Flamengo Kulübü, transferden bir hafta önce hisseleri bir şirkete çok ucuza satarken, girdiği maddi zarardan Corinthians’ı sorumlu tuttu

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Dos Santos ile Cristian, Brezilya’da Corinthians ile Flamengo kulüplerini birbirine düşürdü.
Bu iki oyuncunun hisselerinin yüzde 33’ünü elinde bulunduran Flamengo Kulübü’nün, Dos Santos ve Cristian’ın Fenerbahçe’ye gidişinden bir hafta önce adı açıklanmayan bir şirkete çok ucuza bu hisseleri sattığı ve operasyondan bir hayli zarar ettiği bildirildi.
Bu olayda Corinthians Kulübü’nü sorumlu tutan Flamengo Kulübü, Corinthians yöneticilerinin bu transfer görüşmelerini bilmelerine rağmen kendilerine haber vermediğini iddia etti. Flamengo Kulübü, hisseleri satın alan şirkete bu transferin sızdırıldığını ve bu casusun kamuoyuna açıklanması gerektiğini savunurken, yasal yollara başvurulacağını belirtti.
Bu arada, Dos Santos ile Cristian’ın transferleri yüzünden büyük eleştiri alan Corinthians Kulübü Başkanı Andres Sanchez basının karşısına çıkarak kendini savundu. Başkan Sanchez, Corinthians’ın yıllık 350 bin euro maaş verdiği bu futbolculara Fenerbahçe’nin 1.1 milyon euro gibi yüksek bir teklifle geldiğini vurgulayarak, bu fiyata oyuncuları tutmanın imkansız olduğunu kaydetti.
Brezilya basını, Corinthians Başkanı Andres Sanchez’in bu hafta içinde İstanbul’a gelerek Fenerbahçe ile bu futbolcuların ödemeleri konusunda görüşmeler yapacağını da yazdı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER