Spor
  • 30.9.2008 05:22

FENER'İN KADER GÜNÜ...

Ya zafer ya keder

Üst üste kötü sonuçlar sonrasında krize giren Sarı-Lacivertliler, 21.45'te Şampiyonlar Ligi'ndeki 2. sınavına çıkacak... Alınacak 3 puan, Fener için yeni bir başlangıç, yenilgi ise Aragones için 'son' anlamına gelecek.

Luis Aragones yönetiminde kötü günler geçiren Fenerbahçe, bu akşam belki de sezonun en önemli 90 dakikasını oynayacak... Hafta sonu alınan Sivas yenilgisiyle tam bir kaos ortamına giren Sarı- Lacivertliler, 3-1'lik Porto mağlubiyetiyle başladığı Şampiyonlar Ligi'ndeki 2.sınavında Dinamo Kiev ile Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Thomas Einwaller yönetecek. Zorlu mücadeleyi Star TV naklen yayınlayacak.

Kanarya'da dört eksik var
Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Semih, Deivid, Josico ve Vederson ile ismi UEFA'ya bildirilmeyen Deniz forma giyemeyecek. Uzun süredir sahalardan uzak olan Tümer'in ise Kiev önünde görev yapması bekleniyor. Ukrayna ekibinde ise sakatlığı bulunan Ayila Yussuf ve Artem Milevskiy yok. G Grubu'nun diğer maçında ise, Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Porto, saat 21.45'te İngiliz devi Arsenal ile Londra'da mücadele edecek.

Fenerbahçe
V. Demirel
Gökhan
Lugano
Edu
R. Carlos
Selçuk
Emre (Tümer)
Kazım
Uğur
Alex
Güiza
T.D.: Aragones

Dinamo Kiev
Bogush
Betao
Mikhalık
Diakhate
Nesmachniy
Asatiani
Shatskıkh
Vukojevıc
Ninkovic
Eremenko
Bangoura
T.D.: Y. Semin

Hakem: T.Einwaller
Stat: Saracoğlu
Saat: 21:45
Yayın: Star

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER