Spor
  • 31.5.2006 01:02

FENER'İN YENİ GÖZDESİ NİLMAR

FORVET arayışlarını dört koldan sürdüren Fenerbahçe, en uygun ismi buldu. Yönetim, Brezilya'nın Corinthians takımında 2 yılda 31 gol atan Nilmar'ı almak için harekete geçti. Fener, 2 yıl için 10 milyon euro'yu gözden çıkarttı.

***
Nilmar bombası

Corinthians'ta 31 gol atan Sambacı için harekete geçen yönetim, Campbell ve Yıldıray'ın transferlerinde mutlu sona yaklaştı. Fatih Tekke için de görüşmelere yeniden hız verildi..

Dört koldan taarruz!
Fenerbahçe transferde çok hareketli bir günü geride bıraktı. Bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Anelka'yı gözden çıkaran Sarı-Lacivertliler, ilk olarak Brezilya'nın Corinthians takımında oynayan Nilmar için girişimlerde bulundu. Yönetim, bonservisi Lyon'da bulunan genç yıldız için 10 milyon Euro'yu gözden çıkarırken, Fransız ekibinin teklife çok sıcak baktığı belirtildi. Ardından rotasını Almanya'ya çeviren F.Bahçe, transferi yılan hikayesine dönen Sol Campbell konusunda da büyük aşama kaydetti. Milli Takım kampında bulunan yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin teklifine 'evet' dedi.

Yıldıray'da sona doğru
Bununla da yetinmeyen Sarı-Lacivertliler, H.Berlin'de görev yapan gurbetçi oyuncu Yıldıray Baştürk'ün transferinde de büyük aşama kaydetti. Her seferinde gönlünün F.Bahçe'de olduğunu söyleyen yıldız futbolcu bonservisi için görüşmelerin de çok olumlu bir şekilde sürdüğü öğrenildi. Özellikle Aziz Yıldırım'ın alınmasını ısrarla istediği Fatih Tekke için de Trabzonsporlu yöneticilerle görüşmelere hız verilirken, Başkan Nuri Albayrak'ın yaptığı, "Kulübün menfaatlerine göre hareket edeceğiz" açıklaması da transferin bitme olaslığının yüksek olduğuna işaret olarak değerlendirildi. Fatih, daha önce Fenerbahçe'yle prensipte anlaşmıştı.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER