Spor
  • 28.9.2011 11:14

FERGUSON’UN 'FENERBAHÇE MOTİVASYONU' DA İŞE YARAMADI

Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson oyuncularını Şampiyonlar Ligi maçına 'Fenerbahçe motivasyonu' ile hazırladı ama sonuç yine hüsran oldu.
Manchester United’ın tecrübeli teknik adamı Alex Ferguson, Basel maçı öncesi yaptığı açıklamada Fenerbahçe karşısında aldıkları mağlubiyetten söz etti.Takımdaki tüm oyunculardan yararlanmak istediğini ancak önlerindeki 3 maçı kazanmaları halinde bu şansı verebileceğini söyleyen Ferguson, “ Fenerbahçe ile İstanbul’da oynadığımız maça yeni ve başarıya aç oyuncularla gitmiştik. Ancak sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldık. Böyle bir utanç yaşamak istemiyorum” ifadelerini kullandı.
Ferguson ve talebeleri dün Basel karşısında 2–0 öne geçtikleri mücadele yenilgiden zor kurtuldu. Maçı ancak 3-3 berabere bitirebildi. Bu sonuç, Ferguson'un 7 yıl önceki Fenerbahçe yenilgisini neden hatırlattığını soranlara en iyi yanıt oldu.
Ferguson'un bu utancı bir daha yaşayamam dediği maçta Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu'nda Manchester United'ı ağırlamıştı. 8 Aralık 2004'te Şampiyonlar Ligi grup maçında sarı lacivertli takımımız İngiliz rakibini 46, 62 ve 90. dakikalarda Tuncay Şanlı'nın attığı gollerle 3-0 yenmişti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:40

İLGİLİ HABERLER