Medya
  • 4.10.2008 06:30

'FERHUNDE KÖTÜ DEĞİL KOMİK!..'

Deniz Çakır, Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Ferhunde karakterinin ’kötü’ olmadığını söyleyerek ’Dizinin en komik karakteri benim’ dedi.
Deniz Çakır’ın canlandırdığı ’Ferhunde’ karakteri izleyici zaman zaman sinir etse de kimi zaman da hüzünlendiriyor. Ancak herşeye rağmen ’kötü kadın’ olarak görülen Ferhunde’nin imdadına da Deniz Çakır yetişiyor.
CNNTURK’te Beyazıt Öztürk ve Meral Okay’ın sundukları ’Nası Yani?’ programına konuk olan Çakır, canlandırdığı karakterin ’kötü’ bir kadın olmadığının altını çizerek "Ben öyle düşünmüyorum. Şöyle eleştiriler de var; "Aptal dostum olacağına zeki düşmanım olsun. Yürü Ferhunde’ diyor bir sürü insan. En azından kartları açık oynuyor. Son bölümlerde, ’Boşanmayacağım, aileye zorluk çıkaracağım’ diyor. ’Ne işin var o ailede, yürü yoluna git" diyenler var. Bu kadının yaptığı biraz kolaya kaçmak, kendini önemsemek ve zoru seçmemek. Ama bunun adı kötülük değil bence" dedi.
Programda, Türk sinemasındaki ’kötü’ karakterlerden bahsedilirken, Ferhunde’nin ortalığı karıştıran tüm oyunlarına rağmen zaman zaman da vicdan azaplarıyla ağlamalarına dikkat çeken Deniz Çakır, "Vicdan azabı çeken kötü göremedim şimdiye kadar... Hiç ağlamadılar. O kadar güçlüydüler ki hiç ağlayıp pişmanlık duyduklarını görmedim. Bu kadın pişmanlık duyuyor" şeklinde konuştu.
Aslında Ferhunde çok komik!
Ferhunde karakterinden sonra başka bir karakteri oynamanın seyirci kadar kendisini de zorlayacağını söyleyen Deniz Çakır, aslında dramdan daha çok komedi malzemesi bulunan bir oyuncu olduğunu söyledi.
Yapılan anketlerde de Ferhunde’nin ’En Komik Karakter’ olarak seçildiğine vurgu yapan Deniz Çakır, "Dizinin en komik karakteri benim. Ayrıntılı izleyici, en matrak, esprili ve en mizaha yatkın kadın olarak görüyor. Gerçekten de öyle. Çok komik ayrıntılar var" dedi.
Perran Kutman ile oynamak isterim
Bu arada Çakır, Perran Kutman hayranı olduğunu da belirterek "Onunla oynamayı çok isterim. Kutman’ın hem komedisi hem de dramı beni çok etkiliyor. Çok acayip bir oyuncu. O yüzden çok isterim onunla oynamayı" dedi.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER