Medya
  • 10.10.2008 01:33

'FERHUNDE NE HALT EDECEK BİLMİYORUM!..'

CNNTURK’te Halil Ergün ile birlikte ’Nası Yani?’ programının konuğu olan Yaprak Dökümü dizisinde Ferhunde’yi oynayan Deniz Çakır, canlandırdığı karakterin ne yapacağını kendisinin de çok merak ettiğini söyledi.
Ferhunde’nin küçük yaşta babasını kaybetmesi ve üvey babasından taciz görmesinin yarattığı etkinin Ali Rıza Bey ile ilişkisine de yansıdığını belirten Deniz Çakır, "Direk olarak baştan tepkili zaten. Çünkü temel bir baba figürü var ve bu kadın onu hiç yaşamamış olduğu için, o adamın orada durması bile onda birşey yaratıyor" dedi.
Ferhunde ve Ali Rıza Bey arasında yaşanan çok duygulu sahneleri oynamaktan da büyük keyif aldığını anlatan Çakır, "Öyle anlar oluyor ki ben de çok seviyorum o anları Halil abi ile oynamayı" diye konuştu.
Tiyatro tadında bir iş yaptıklarını sözlerine ekleyen Deniz Çakır, "Geçici bir heves değil de oyuncu olmaya hevesliysen, senaryo seni içine alıyor ve bu işe sevdalanıyorsun. Çünkü gerçekten oynanası bir şeyler var orada. Başlangıçta dizi sektörüyle ilgili düşüncelerim farklıydı. Tiyatro yapmak istiyordum ama hakikaten tiyatro tadında bir iş yapıyorum. 3. sezon olmasına rağmen heyecanlanıyorum. ’Acaba bugün bu kız ne yapacak?’ diye. Çünkü benim oynadığım karakter çok sürprizli bir karakter olduğu için ’Ne halt edecek?’ diye bekliyorum" açıklamasını yaptı.
Kürtaj sahnesinde çok etkilenmiş
Geçen sezonun son bölümlerinde Şevket’ten hamile kalan Ferhunde’nin bebeğini aldırdığı sahnelerden çok etkilendiğini anlatan Deniz Çakır, "Çok hastalıklı bir iş bu. Benim oynadığım karakter benim yaşlarımda bir karakter ama daha fazla yaşanmışlığı, tecrübesi, yaraları olduğu için, ister istemez benim hiç yakınımdan geçmeyen bir hikayeyi bile anlatırken onu oynayarken etkileniyorum. Mesela bir bebek aldırma sahnesinde ben çok kötü oldum. Çok acayip bir şeymiş. Anne olmak, kadın olmak acayipmiş. Hakikaten bana bir çok şey öğretti" şeklinde konuştu.
Halil Ergün ile aynı işte yeralmaktan çok mutlu olduğunu da belirten Deniz Çakır, "Halil abi bir taraftan çok tecrübeli bir aktör ama bir taraftan da sanki bu işe dün başlamış gibi heyecanlı ve hevesli. O yüzden 10 numara bir örnek bizim için" dedi.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER