Spor
  • 4.9.2013 02:18

Fernandes genç yıldızı yoldan çıkardı

29 Ağustos’ta Tromsö ile oynanan rövanş maçından sonra Manuel Fernandes’le birlikte Gayrettepe’deki Masquerade’e gidip 8 kızla eğlenlendiği ortaya çıkan 20 yaşındaki oyuncu bir kızla da kucak kucağa dansederken görüntülendi...

Güntekin Onay

Performansı etkilemiyorsa problem yok

“FUTBOL bir performans sporudur... Çok ağır tempo, dayanıklılık ve fedakârlık isteyen bir spor branşıdır... Futbolun gerekliliklerine cevap verebilmek için de profesyonelce yaşamak şarttır. 
AŞIRI alkol ve uykusuzluk futbolcuya zarar verir. Ancak eğlenmek, gezmek ve cinsellik zarar vermez. Oğuzhan son G.Antep maçında 11 bin metre barajını aşarak en çok koşan isim olmuştu. Sahadaki performansı etkilemiyorsa kimse oyuncuların ne yaptığına karışamaz. Performansın düşüp düşmediğine de antrenörü karar verir. Tabii ki oyuncuların dozajı ayarlamaları lazım.”

ÖMER GÜVENÇ

Bu fotoğrafa en çok Oğuzhan üzülmüştür

“OĞUZHAN’IN fotoğrafını gördüm... Yalnız futbolcuları değil, tanınmış veya tanınmamış herkesi bu tür fotoğraflarda görürsünüz ama topluma mâl olmuş, herkese örnek olacak kişiler, özellikle Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray ve Trabzon gibi takımlarda oynayan, daha doğrusu tanınan futbolcuların veya şöhretlerin bu tür görüntüler vermesi (İstemeyerek de olsa) çok hoş değil.
OĞUZHAN ve Fernandes bugün çok iyi oynuyorlar, kimse bir şey söylemeyebilir. Ama yarın öbür gün kötü oynadıklarında ilk servis edilecek bu görüntüler olur. Bu nedenle çok daha dikkatli olmak zorundalar. Bu görüntülere en çok Oğuzhan üzülmüştür. Fakat çok fazla uzatılacak, ‘dır dır’ edilecek çok önemli bir konu da değil.”

SİNAN ENGİN

Kendine hiç bakmadığı ZATEN BELLiYDi

“BEŞİKTAŞ’IN G.Antep’le oynadığı maçtan sonra Oğuzhan için şöyle yazmışım: “Dün geceki görüntün herkesi kandırabilir ama beni kandıramaz. Tempon düşüktü, fizik olarak bitik bir görüntün vardı. Oyuna ağırlığını koyamadın. Bu futbolun ve fiziki görüntün sana yakışmaz. Fernandes’i örnek al. Fernandes her hafta fizik olarak aynı tempoda. Sen de en az onun kadar yeteneklisin. Oynadıkça fiziğin daha gelişecek ama kendine bakıp bakmadığını bilemiyorum.”
BU yorumu, o fotoğrafı görmeden önce yazmıştım, kendine bakmadığı ortaya çıktı. ‘Fernandes’i örnek al’ dediysem bu anlamda demedim. Her futbolcunun gezmeye, eğlenmeye hakkı var ama bu görüntüler Oğuzhan’a yakışmadı.”

SERHAT ULUEREN

20 yaşında, bekâr, parası da var... Yakışmış

“AZ bile yapmış... 20 yaşında, genç, bekâr, yakışıklı, cebinde parası olan, altında son model arabası bulunan Oğuzhan, kazandıkları ve gol attığı bir maçtan sonra elbette kız arkadaşlarıyla eğlenecektir. Elinde sigara yok, içki yok. Bayan bir arkadaşı kucağında oturuyor. Bu görüntü beni hiç rahatsız etmedi. Yaptığı bu hareketle saha içinde olduğu gibi saha dışında da hızlı olduğunu gösterdi.”

*Fotoğraf Günaydın’dan alınmıştır.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:18

İLGİLİ HABERLER