Spor
  • 4.7.2009 02:38

FERRARİ'DE UFAK BİR ARIZA ÇIKTI!..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ferrari transferinde yaşanan problemi Ligtv.com.tr'ye açıkladı !.. Cezayir asıllı İtalyan futbolcu Ferrari ile her konuda anlaştıklarını ancak henüz resmi sözleşme imzalamadıklarını belirten Beşiktaş Başkanı, "Futbolcunun kulübü Genoa ile arasında alacak sorunu var. Alacak konusunu halletmeden ben sözleşme imzalamam" dedi.

Demirören, Ferrari transferiyle ilgili gündeme gelen çelikili haberler üzerine Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a yaptığı açıklamada, futbolcuyla aralarında bir sorun olmadığını söyledi.

Beşiktaş olarak hem Ferrari hem de kulübü Genoa ile her konuda anlaştıklarını ifade eden Demirören, "Futbolcuyla kulübü arasında olan bir alacak konusu var. Biz Ferrari ile anlaştık. Kulübüyle de anlaştık. Menajerinin rakam yükseltme gibi bir durum söz konusu değil. Ancak futbolcunun kulüpten alacakları var. Futbolcu, kulübüne 'Paramı verin öyle gideyim' diyor. Miktar, büyük. Futbolcu bu alacağını kulübüyle halletmeden ben sözleşme imzalamam. Hafta sonu olduğu için, pazartesi-salı yeniden görüşeceğiz. Ama çözülemeyecek bir sorun değil" dedi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırırm Demirören'in Ferrari'ye imza attırdığı ve bugün öğleden sonra İtalyan futbolcuyu İstanbul'a getireceği haberleri gündeme gelmişti. (ligtv)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:29

İLGİLİ HABERLER