Spor
  • 9.7.2009 02:56

FERRARİ'DEN GİUNTİ VE ZAGO MESAJI...

Kartal'ın yeni transferi Ferrari, "Beşiktaş'a faydalı olmaya, takımıma Şampiyonlar Ligi'nde katkı sağlamaya geldim. Uzun süre kalmak, Giunti ve Zago gibi burada iz bırakmak istiyorum" dedi...

Beşiktaş’ın yeni transferi Matteo Ferrari, Siyah-Beyazlı takıma faydalı olmaya, güç katmaya geldiğini söyledi. BJK TV'ye konuşan Cezayir asıllı İtalyan oyuncu, “Buraya takımıma özellikle Şampiyonlar Ligi'nde katkı sağlamaya geldim. Uzun yıllar burada kalmak ve Giunti ile Zago gibi iz bırakmak istiyorum. Genoa taraftarı için farklı bir önemim vardı. Kalmamı istediler. Ama ben Beşiktaş'a gelmek istediğimi söyledim. Başta kabullenemediler, çok fazla diretince bu transfer gerçekleşti'' diye konuştu.

BUGÜN İMZA ATACAK

İstikrarlı bir futbolcu olduğunu kaydeden Ferrari, “Hava toplarında etkili olduğum, süratimin iyi olduğu söyleniyor. Ben takımım için elimden geleni yapmaya çalışan, hırslı bir oyuncuyum. Gereksiz sertlik yapan biri değilim. Bugüne dek ikisi sarıdan 3 kırmızı kart gördüm” dedi.

Ateşli Beşiktaş taraftarını duyduğunu belirten Ferrari, ''Arkadaşlarım Beşiktaş taraftarından çok bahsetti. Onların önünde oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. İstanbul’da olmak ayrı bir güzellik” dedi. Dün sağlık kontrolünden geçen Ferrari’nin bugün imza atması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER