Yaşam
  • 10.7.2009 10:53

FERRARİ'NİNSEVGİLİSİ NEREDEYSE BAKAN OLACAKTI !

Beşiktaş'ın İtalya'nın Genoa takımından transfer ettiği Matteo Ferrari'nin kız arkadaşı 27 yaşındaki Aida Yespica'nın, bir Türk TV kanalıyla anlaştığı yönündeki haberleri yalanladığı iddia edildi. Internet ortamında akşam saatlerinde www.trendystyle.it ve www.leggoonline.it sitelerinde duyurulan habere göre, Yespica, haftalık magazin dergisi "Chi"nin gelecek sayısı için verdiği röportajda, Türkiye'ye ancak iş garantisi verilmesi halinde gideceği ve bir Türk TV kanalıyla anlaştığı yönündeki iddiaları yalanladı. Haberde Yespica'nın, "Türk kanallarından hiçbiriyle irtibat halinde değilim" sözlerine ve "Yespica'nın Ferrari'yi takip edip Türkiye'ye gitmesi uzak bir ihtimal" yorumuna yer verildi.

ÜNLÜLER ADASI'NDA SAÇ SAÇA, BAŞ BAŞA

2002 yılında girdiği güzellik yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Venezüellalı güzel Aida Yespica, 2003 yılında modellik yapmak için Milano'ya geldi. Yespica, Erkek dergileri GQ, Maxim ve Max'a verdiği pozlar ve çıplak fotoğraflarının yeraldığı iki takvimin yayınlanmasının ardından magazin dünyasının en çok konuşulan simalarından biri haline geldi. Rai 2 kanalında yayınlanan ve Ünlüler Adası'nın İtalya versiyonu olan L'İsola dei Famosi'nin 2004 yılındaki ikinci serisine katılan Yespica, hırçınlıklarıyla kendini ön plana çıkarmayı başardı. Hatta adada yeralan başka bir program hostesi Antonella Elia ile saç saça, baş başa kavga ederek, program tarihine geçti.

BERLUSCONİ'NİN BOŞANMA MİMARI

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu Mediaset grubunda yeralan Canale 5'de yayınlanan magazin programı Torte in Faccia programında 2005-2006 sezonunda hosteslik yapan Aida Yespica'nın adı, bu dönem Silvio Berlusconi ile de anıldı. Berlusconi'nin Venezüella Cumhurbaşkanı Hugo Chavez'in ziyareti sırasında, cep telefonundan Yespica'yı arayıp, "Telefonda sizin en büyük hayranınız var" diyerek, cep telefonunu Yespica'yla konuşması için Chavez'e vermesi, ülkede skandal etkisi yarattı. Ancak bu da yetmedi. Televizyon ödülleri töreninde Yespica'nın kendisine, "Başkanım, sizinle çöl kaplı bir adaya bile giderdim" diye seslenmesi üzerine Berlusconi, "Seninle her yere gidebilirdim" şeklinde yanıt vermişti. Hemen sonra yine Berlusconi şu anda kabinesinde Fırsat Eşitliği Bakanı olarak görev verdiği eski bir televizyon hostesi olan Mara Carfagna'ya dönerek, "Şuna bak. Evli olmasaydım, onunla evlenirdim" demişti. Bu gecenin hemen ardından ise Berlusconi'nin şu anda boşanma arefesinde olduğu eşi Veronica Lario, La Repubblica Gazetesi'ne mektup göndererek, Berlusconi'nin özür dilemesini istemişti.

Berlusconi, bu krizi yine basın aracılığıyla eşinden özür dileyerek atlatmış olsa da, sonun başlangıcına engel olamadı.

NEREDEYSE BAKAN OLACAKTI

Tüm bunlara karşın Takip eden süreçte de Yespica'nın adı sık sık Berlusconi ile anıldı. Özellikle genel seçimler öncesi, "Berlusconi ile bir milyon gece geçirebilirim ama Prodi'yle sadece bir gece" şeklindeki açıklamaları yeniden ortalığı karıştırdı. Hatta ismi, Berlusconi'nin olası kabinesinde geçmeye başladı. Ancak İtalyan vatandaşı olmadığı için bakan olma hayalleri gerçekleşemedi. Aynı süreçte adı televizyon hostesleri skandalı olarak bilinen Vallettopoli'de anılmaya başlandı. Savcı Frank Di Mairo'nun yürüttüğü soruşturmada, "uyuşturucu kullanmak, para ve menfaat karşılığı seks yapmak" iddialarıyla ifadesi alındı. Ancak soruşturma sürpriz bir şekilde iki ay içinde kapatıldı. Son iki yıldır Ferrari ile birlikte olan Yespica, geçen yıl 27 Kasım'da Aron ismini verdikleri oğlunu dünyaya getirdi. Yespica hamileleiğinin yedinci ayında karnı burnunda verdiği çıplak fotoğraflarla da adından söz ettirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER