Yaşam
  • 25.10.2008 13:04

FERRARİ'YLE ECZANEYE GİRDİ

Sürücü ve aracın ön koltuğunda oturan yabancı uyruklu bir kadın, kazadan yara almadan kurtuldu. Eczanede hasara neden olan kaza sonucu, Ferrari otomobilde de büyük hasar meydana geldi.

Kaza, saat 04.00 sıralarında gerçekleşti. Beşiktaş Okmeydanı Dereboyu Caddesi üzerinde aşırı hızla seyreden 34 DRC 97 plakalı Ferrari marka otomobilin sürücüsü Özgür Kışlalıoğlu, direksiyon hakimiyetini kaybedince, aracıyla cadde üzerindeki Eyüpoğlu Eczanesi'nin vitrininden içeri girdi.

Araç, eczane vitrinine çarpmadan önce yol üzerinde bulunan sokak tabelasına ve yol dubalarına da çarparak zarar verdi. Kaza sırasında araçtan fırlayan parçalar etrafa saçıldı. Otomobilin içinden kendi çabalarıyla çıkan sürücü Kışlalıoğlu ve yabancı uyruklu kadın, görüntülenmemek için gazetecilerden kaçtı.

Olayı duyan eczane sahibinin cadde üzerine gelmesiyle araç sürücüsü ve dükkan sahibi arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Polisin araya girmesiyle yatıştırılan gerginliğin ardından, eczane sahibinin şikayeti nedeniyle Kılıçdaroğlu ve yabancı uyruklu kadın, ifadeleri alınmak üzere Arnavutköy Polis Karakolu'na götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:00

İLGİLİ HABERLER